Faktisk.no

Faktisk helt feil: Gro Harlem Brundtland er nullskatteyter

Human Rights Service hevdet den tidligere statsministeren til daglig oppholder seg i Nice i Frankrike og er nullskatteyter. Det er ikke riktig, konkluderer Faktisk.no.

SKATTER TIL NORGE: Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland på Arbeiderpartiets landsmøte 2017 i Folkets Hus. Ifølge Faktisk.no tar Human Right Service «faktisk helt feil» når de hevder Brundtland er nullskatteyter og at hun oppholder seg daglig i Nice. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SKATTER TIL NORGE: Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland på Arbeiderpartiets landsmøte 2017 i Folkets Hus. Ifølge Faktisk.no tar Human Right Service «faktisk helt feil» når de hevder Brundtland er nullskatteyter og at hun oppholder seg daglig i Nice. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer