Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut
HOLDER MASKA: Når noe uventet skjer på direktesendt TV, holder nyhetsoppleseren hodet kaldt. Video: @marichkapadalko via Instagram Vis mer

Ukraina:

Faller ut på direkten

- Trodde ikke noen kom til å merke det.

Som programleder og nyhetsoppleser blir man opplært i å holde hodet kaldt, og være forberedt på det meste. Akkurat dette burde ukrainske Marichka Padalko få en medalje for.

Under en nyhetssending hun ledet tidligere denne uka, falt plutselig deler av fortanna hennes ut, mens hun pratet, skriver News.au.

Å miste tanna kan jo i en helt vanlig situasjon være sjokkerende, og å da sitte på direktesendt TV, gjør nok ikke situasjonen mye bedre. Det kan man derimot ikke se på Padalko.

Den erfarne journalisten skulle ikke la en tann ødelegge nyhetssendingen, og fjernet diskret tanna med hånda si, mens hun fortsatte å lese opp nyhetene som om ingenting hadde skjedd.

OOOPS! Da One Direction holdt konsert i London fikk publikum se litt mer enn de hadde betalt for, da Liam Payne dro ned buksa på Harry Styles. Likevel satte ikke det noen stopper for konserten. Video: YouTube / Lara Ouzounian-Halpin Vis mer

Undervurderte seerne

Etter nyhetene trodde Padalko at ingen hadde fått det med seg, at deler av fortanna hennes forsvant i løpet av sendinga.

- Jeg trodde oppriktig at ingen kom til å oppdage det, skrev Padalko på Instagram, der hun delte et klipp av hendelsen, som flere seere hadde plukket opp og spredt på sosiale medier.

Hun har jobbet som nyhetsoppleser og programleder i 20 år, og sa selv at dette var noe av det rareste hun hadde opplevd i karrieren sin så langt.

- Å sende direkte er helt fantastisk, for man vet aldri hva som kommer til å skje.

Knekt tann

Padalko har tre barn, og forklarte at hun for ti år siden knakk tanna, da datteren hennes klarte å treffe henne i tanna med en klokke som hun lekte med.

Nylig hadde hun prøvd å reparere tanna på nytt, men hadde ikke fulgt tannlegens råd om å ikke tygge på hard mat før behandlingen var ferdig. Dette resulterte i at tanna falt ut midt i en setning på TV.

I Instragraminnlegget forklarer hun at en kollega av henne, hadde sendt henne en melding og sagt at det virket som om hun mistet tenner hver dag, så rolig som hun var.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!