Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Falsk Frp-test!

Så viser det seg at det er Dagsavisen og ikke Fremskrittspartiet som har forfattet Frp-testen som skal skille de verdige fra de uverdige innvandrerne som ikke kan innvilges norsk statsborgerskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så viser det seg at jeg på denne plass har beskyldt Fremskrittspartiet for å stå bak Frp-testen som partiets Oslo-leder - «Klar-tale-Lonstad» - ikke besto, ifølge Dagsavisen.

Så viser det seg at det er sjefredaktør i Dagsavisen, Steinar Hansson, som er ansvarlig for at nasjonen nå tror at det er Fremskrittspartiet som står bak Frp-testen som skal skille mellom svarte og hvite innvandrere. Fordi hans avis altså har forfattet en Frp-test som ikke er en Frp-test, men Dagsavisens Frp-test.

Saken er nemlig, viser det seg, at Fremskrittspartiet bare har foreslått Frp-testen, den er ikke vedtatt ennå. Dessuten vil en autentisk Frp-test atskille seg fra Dagsavisens Frp-test ved å være langt enklere å besvare. En autentisk Frp-test utmerker seg nemlig ved å øke nordmenns aksept av innvandrere, og omvendt, som det går fram av partiets utreder Ståle Urbyes replikk her i avisa i går.

Så feil kan vi altså ta. Her har vi lyttet til partiets frontfigur i Oslo, herr Lonstad, som for fire år siden foreslo at innvandrere bare kunne innvilges retten til å føde to barn. Mannen som i år foreslo at kriminelle innvandrere skal sone i primitive fengsler i fattige land, i Mali, for eksempel. Og så viser det seg at mannen ikke har vært underlagt den riktige Frp-testen!

Klart Lonstad har krav på en unnskyldning. Lonstad har ganske riktig ikke bestått Frp-testen, altså Dagsavisens Frp-test. På den annen side kan Lonstad nå kontinuere og bestå Frp's egen Frp-test, hvis den kommer.

Partiet er hermed renvasket for beskyldningene om å stå bak Dagsavisens Frp-test. Det er ikke Frps Frp-test som er skyldig - hvis partiet fortsatt virker skittent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media