Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Falsk fugleinfluensa forsinket fly

Magesyk svensk kvinne (31) med skumle symptomer stanset Singapore Airlines.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et fly fra Singapore ble i morges isolert på Kastrup lufthavn i København i frykt for at en 31 år gammel svensk passasjer skulle være smittet av det fryktede fugleinfluensaviruset, skriver danske DR.

Alarmen gikk, da kapteinen på et Singapore Airlines-fly ga besked til lufthavnen om at den svenske kvinnen var syk, og at hun hadde symptomer som om hun skulle være smittet av fugleinfluensa.

Etter en legeundersøkelse i lufthavnens karanteneområde ble det konstatert at kvinnen slett ikke hadde den skumle sykdommen. Det var rett og slett et mageonde som spilte dem et puss.

Falsk fugleinfluensa forsinket fly
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling