«Falsk George Clooney» arrestert i Thailand

- Jeg røyker ikke og jeg bruker heller ikke den klokka. Du ser meg heller ikke i lange jeans-shorts.

RETTSSAK: George Clooney måtte i 2010 vitne i en rettssak i Italia, hvor tre personer sto tiltalt for å ha misbrukt filmstjernas navn i markedsføring. Tre personer ble dømt, men to av dem rømte landet og har levd i skjul - fram til nå. Foto: Tiziana FABI / AFP / NTB Scanpix
RETTSSAK: George Clooney måtte i 2010 vitne i en rettssak i Italia, hvor tre personer sto tiltalt for å ha misbrukt filmstjernas navn i markedsføring. Tre personer ble dømt, men to av dem rømte landet og har levd i skjul - fram til nå. Foto: Tiziana FABI / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

To italienske statsborgere, som siden 2013 har vært internasjonalt etterlyst for å ha misbrukt navnet til George Clooney, er pågrepet utenfor Pattaya i Thailand. Det melder Bangkok Post.

Politiet har jaktet på Francesco Galdelli (58) og Vanja Goffi (45) siden 2013, etter at paret unndro seg soning i Italia.

Clooney vitnet selv mot paret, samt deres forretningspartner Vincenzo Cannalire, under en rettssak mot de tre i Italia i 2010. Clooney forklarte den gang at de tre blant annet hadde brukt navnet hans uten samtykke i markedsføringen av klesmerket «GC Exclusive». Hollywood-stjerna saksøkte samtidig trioen for tre millioner Euro.

- Jeg har kommet hit fordi jeg tror på rettferdighet og fordi folk bruker navnet mitt for å utnytte andre mennesker, ikke bare meg, sa Clooney under rettssaken, ifølge CNN.

- Røyker ikke

Under rettssaken ble det lagt fram dokumenter som viste Clooneys signatur, samt bilder av Clooney sammen med de tiltalte. Clooney hevdet selv at han aldri hadde møtt eller snakket med de tiltalte, og at flere av signaturene var falske og at resten var kopier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer