<strong>ANTE URÅD:</strong> 
Da etter 13 timer på veien kjørte inn på Bussterminalen i Oslo begynte mannen å skjelve og svette, og han ble stram i ansiktet. Da skjønte sjåføren at «lottovinneren» ikke hadde planer om å betale for turen. 
Foto: SCANPIX
ANTE URÅD: Da etter 13 timer på veien kjørte inn på Bussterminalen i Oslo begynte mannen å skjelve og svette, og han ble stram i ansiktet. Da skjønte sjåføren at «lottovinneren» ikke hadde planer om å betale for turen. Foto: SCANPIX Vis mer

Falsk lotto-millionær tok taxi fra Oslo til Haugesund og tilbake

Men 72-åringen hadde ikke en eneste krone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 72 år gammel mann sa han hadde vunnet i Lotto og tok i fjor sommer taxi fra Oslo til Haugesund og tilbake. Tilbake i Oslo viste det seg at 72-åringen ikke hadde en eneste krone.

Det var en uvanlig tur drosjesjÃ¥fÃren i Oslo ble bedt om ta midt på natten 30. mai i fjor. En 72-årig mann ba om å bli kjørt til Haugesund. Vel framme ville han tilbake til Oslo, melder NRK.

Da saken var oppe i Oslo tingrett nylig fortalte drosjesjåføren at den 72 år gamle mannen så ut som en troverdig mann, velkledd i lys dress. Han fortalte at han hadde vunnet i Lotto og at han derfor ikke ville ha problemer med å betale for turen.

Drosjesjåføren fortalte at han hadde hatt en god tone med passasjeren fram til de var tilbake i Oslo etter 13 timers kjøring.

Da de kjørte inn på Bussterminalen i Oslo begynte mannen å skjelve og svette, og han ble stram i ansiktet. Da skjønte sjåføren at «lottovinneren» ikke hadde planer om å betale for turen.

Regningen for den 922 kilometer lange turen endte på 9.977 kroner.

Oslo tingrett har dømt mannen til å gjøre opp for seg. 72-åringen må betale for drosjeturen og han må også betale en bot på 7.000 kroner og sakskostnader på 2.000 kroner.

Den tiltalte har vært straffedømt en rekke ganger tidligere, første gang i 1967. Han møtte ikke opp i retten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer