Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Falsk Michael Jackson dømt for overgrep

Fikk 508 år i fengsel for 73 seksuelle overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Zuri-Kye McGhee kledde seg ut som Michael Jackson for å lokke til seg barn. 32-åringen var godt kjent i den lille byen Aurora i Colorado i USA. Han opptrådte som popstjernen og var ofte invitert på ulike fester på skolene i byen.

Nå er han dømt til 508 år i fengsel for 73 seksuelle overgrep mot barn. I løpet av en ti års tid har han voldtatt 18 gutter og én jente i aldren 13 til 15 år, melder AP.

McGhee utnyttet sitt unge utseende og sa ofte til barna at han bare var 15 år gammel. Han kjørte skateboard og spilte tv-spill for å bli likt. Men når barna kom hjem til han viste han dem pornofilmer og voldtok dem.

Politiet mener at minst 18 gutter og én jente ble voldtatt av McGhee, som nekter straffskyld. Også moren hans er mistenkt, hun skal ha introdusert sønnen til familier med barn og rettssaken mot henne starter i februar.

McGhee har allerede sonet ett år i fengsel, etter at han ble dømt for overgrep mot barn i 1998.

FALSK JACKSON: Zuri-Kye McGhee kledde seg ut som Michael Jackson for å lokke til seg barn og misbruke dem.
EKTE JACKSON: Popartisen Michael Jackson.