Falsk mor innrømmer å ha stjålet Carlina for 23 år siden

Sier hun er lei seg for det hun har gjort.

INNRØMMER Å HA STJÅLET BABYEN: Ann Pettway innrømmer å ha stjålet Carlina da hun var 19 dager gammel på et sykehus i Harlem. Foto: AP Photo/Wake County Bureau of Identification
INNRØMMER Å HA STJÅLET BABYEN: Ann Pettway innrømmer å ha stjålet Carlina da hun var 19 dager gammel på et sykehus i Harlem. Foto: AP Photo/Wake County Bureau of Identification Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Carlina Whites «falske mor» innrømmer å ha bortført henne fra sykehuset i Harlem da hun var kun 19 dager gammel.

- Hun er lei seg, og vet at det hun har gjort har påført mange stor smerte, sier FBI-agenten Maria Johnson, som har intervjuet den falske moren i rettsdokumentene.

Etter 23 år fant Carlina White et bilde av seg selv i et register over savnede personer, og forstod at det var henne selv.

Som barn følte hun seg aldri hjemme hos familien sin, og begynte å lete i sin egen fortid. Da hun fant et konstruert bilde av hvordan babyen som ble stjålet fra sykehuset i 1987 ville sett ut som voksen, ringte hun sin biologiske mor.

Fikk ikke egne barn Forrige uke ble Carlina gjenforent med sine biologiske foreldre, Joy White og Carl Tyson.

Den falske moren, Ann Pettway, innrømmer å ha stjålet babyen fordi hun selv hadde hatt en spontanabort, og prøvde etterpå å lage en falsk fødselsattest, slik at det skulle se ut som hun var den biologiske moren.

Den føderale påtalemyndigheten sier Ann Pettway skal ha hatt vanskeligheter med å få egne barn og hatt flere spontanaborter i løpet av 80-tallet. I 1987 gikk hun alstå til sykehuset i Harlem og stjal 19 dager gamle Carlina, som senere ble oppdratt som Nejdra Nance i Bridgeport i Connecticut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer