Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Falsk Per Sandberg på Twitter hevder at Jo Nesbø er død

En Twitter-konto som gir seg ut for å tilhøre fiskeri- og justisminister Per Sandberg (Frp), hevder feilaktig at Norges mest kjente forfatter Jo Nesbø er død.

IKKE PÅ TWITTER: Fiskeriminister og fungerende justisminister Per Sandberg (Frp) er ikke på Twitter. Men en konto som gir seg ut for å være Sandberg, hevder feilaktig at forfatter Jo Nesbø er død. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
IKKE PÅ TWITTER: Fiskeriminister og fungerende justisminister Per Sandberg (Frp) er ikke på Twitter. Men en konto som gir seg ut for å være Sandberg, hevder feilaktig at forfatter Jo Nesbø er død. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi kan bekrefte at han lever. Dette er en falsk profil, sier kommunikasjonssjef Mona Ek i Nesbøs forlag Aschehoug til NRK.

Twitterkontoen ble opprettet i oktober i fjor og har godt over 500 følgere. Men ifølge statssekretær og tidligere politisk rådgiver for Per Sandberg, Veronica Pedersen Åsheim, har ikke Sandberg noen konto på Twitter.

Fiskeriministerens kommunikasjonssjef Martine Røiseland sier at departementet jobber med å få den falske Twitter-kontoen stengt.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!