Falske anklager på Slottet?

Den ansatte som skal ha blitt voldtatt av en av Charles' medarbeidere, skal ha anmeldt flere voldtekter tidligere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver avisa The Sun.

I forbindelse med rettssaken mot Dianas butler, Paul Burrell, kom det frem påstander om en homoseksuell voldtekt. En hoffansatt, George Smith, skal ha blitt voldtatt av en av prins Charles fortrolige medarbeidere.

Den angivelige voldtektsmannen ble aldri meldt til politiet. Michael Fawcett er fremdeles en av Charles' nærmeste medarbeidere og har en viktig stilling ved hoffet. I britisk media har Fawcett gått ut anonymt og avvist at han skal ha voldtatt George Smith. Likevel vet alle hvem han er.

Flere anmeldelser

I går gikk Charles' privatsekretær ut og sa at Slottet vil granske det som har skjedd.

Nå skriver skandaleavisa The Sun at Smith to ganger tidligere har tilkalt politiet og hevdet at han har blitt utsatt for seksuelle overgrep. Ifølge The Sun skjedde dette etter at prinsesse Diana fikk Smiths historie om voldtekten ved hoffet.

Den ene gangen sa Smith at han hadde blitt voldtatt av en biseksuell jernbanearbeider. Den andre gangen hevdet han at han hadde blitt dratt ut i hagen av to menn som dro ned buksene hans og gjennomførte overgrepet.

Jernbanearbeideren Michael Debrou ble etterforsket, men Smith ville ikke gå videre med saken og ville ikke gjennomføre medisinske undersøkelser. Den andre voldtektsanmeldelsen ble avvist av politiet som "ren fantasi".

Utrolige aviser

Da anklagene om voldtekt ved hoffet ble kjent, ble Smith derfor vurdert som et upålitelig vitne. Politiet mente at han fant opp historiene.

Det er for øvrig ikke lett å vite hva man skal tro på i britiske aviser for tida. Skandalen rundt rettsfarsen mot Paul Burrel har fått de britiske avisene til å gå helt av skaftet.

Mirror

fikk Burrels historie eksklusivt og fremstiller butleren som en helt.

Andre tabloider, som

The Sun

, er rasende fordi butleren gikk til konkurrenten. Flere aviser har trykket ren hets og fremstilt Burrel som en karaktersvak skurk for å sverte ham.