Falske parkeringsbøter

Falsk parkeringsvakt terroriserer badegjester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Flere badegjester på Ingierstrand ved Oslo har fått parkeringsbøter den siste tida. Nå viser det seg at det er en falsk parkeringsvakt som står bak flere av dem.

Christine Visthus stusset da sønnen Alexander (19) kom hjem med 'parkeringsboten' fra Nord Park AS - der det kun sto 'feilparkert' - og bestemte seg for å ringe for å finne ut hva feilparkeringen innebar, melder VG.

Etter et par telefoner kunne hun konstatere at selskapet Nord Park AS ikke finnes. Det gjør derimot selskapet 'Norpark' - som ikke skriver ut parkeringsbøter én gang, men som har fått flere telefoner den siste tida fra indignerte, bøtlagte badegjester.

Kontonummeret på giroen kan spores tilbake til en privatperson. Om det er kontonummeret til den smarte parkeringsvakten, vites ikke.

- Å, er det en sånn én igjen, nå. Ja, det er mange raringer der ute, sukker vaktleder Olsson ved politiet på Manglerud, når Dagbladet.no ringer og gjør ham oppmerksom på den falske parkeringsvakten.

Det er visst ikke første gang.

- Enten er det én som er ute etter å gjøre noe ondt mot en annen part, enten han kjenner ham eller ikke, eller så er det en som har en skrue som ikke er skrudd helt til, tror Olsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer