Falske parkeringsbøter

Falsk parkeringsvakt terroriserer badegjester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere badegjester på Ingierstrand ved Oslo har fått parkeringsbøter den siste tida. Nå viser det seg at det er en falsk parkeringsvakt som står bak flere av dem.

Christine Visthus stusset da sønnen Alexander (19) kom hjem med 'parkeringsboten' fra Nord Park AS - der det kun sto 'feilparkert' - og bestemte seg for å ringe for å finne ut hva feilparkeringen innebar, melder VG.

Etter et par telefoner kunne hun konstatere at selskapet Nord Park AS ikke finnes. Det gjør derimot selskapet 'Norpark' - som ikke skriver ut parkeringsbøter én gang, men som har fått flere telefoner den siste tida fra indignerte, bøtlagte badegjester.

Kontonummeret på giroen kan spores tilbake til en privatperson. Om det er kontonummeret til den smarte parkeringsvakten, vites ikke.

- Å, er det en sånn én igjen, nå. Ja, det er mange raringer der ute, sukker vaktleder Olsson ved politiet på Manglerud, når Dagbladet.no ringer og gjør ham oppmerksom på den falske parkeringsvakten.

Det er visst ikke første gang.

- Enten er det én som er ute etter å gjøre noe ondt mot en annen part, enten han kjenner ham eller ikke, eller så er det en som har en skrue som ikke er skrudd helt til, tror Olsson.

Blir saken straffeforfulgt, vil det ende i forelegg - uvisst hvor stort.

Men, med mindre det finnes åpenbare eller klare bevis i saken, får saken neppe følger for Petter Smart og parkeringsbøtene hans.

annonse

AAARGH: Denne (ekte) parkeringsvakten 'terroriserer' badegjestene ved Nordstrand i Oslo.Foto: Scanpix