Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Falskt for Romney

Obama har Bruce Springsteen og Katy Perry. Romney fikk Meat Loaf. Hør hvordan det gikk.

Flerstemt: Randy Owen, Meat Loaf, presidentkandidat Mitt Romney og John Rich synger "America the beautiful" under et kampanjearrangement i Defiance, Ohio. Klikk på videoen under og hør hvordan det gikk. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Flerstemt: Randy Owen, Meat Loaf, presidentkandidat Mitt Romney og John Rich synger "America the beautiful" under et kampanjearrangement i Defiance, Ohio. Klikk på videoen under og hør hvordan det gikk. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LAS VEGAS (Dagbladet): 80-tallsrockeren Meat Loaf bekjentgjorde sin støtte til den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney på en måte som presidentkandidaten nok ikke satte så stor pris på.

Bare se, og ikke minst hør, denne videoen av hvordan han hang seg på i avslutningen på den nesten nasjonalsangaktige «America the beautiful».

Kjendiser
Romney har ikke helt klart å stable på beina samme grad av kjendisstøtte som det president Barack Obama nyter godt av. Bare denne siste uka har både Bruce Springsteen og Katy Perry sunget ut for presidenten.

Pearl Jam-gitarist Mike McCready engasjerer seg sterkt for å bevare den omstridte helsereformen Obamacare. Romney har uttalt at det første han skal gjøre som president er å reversere denne reformen.

For viktig
Under et valgmøte i byen Defiance, i den helt avgjørende vippestaten Ohio, fortalte Meat Loaf at han aldri tidligere har uttalt støtte for en spesiell kandidat, men han mener at dette presidentvalget er så viktig at han nå var nødt til å bidra.

Så spørs det om hvor mye hjelp Romney følte han fikk fra dette bidraget.