Falt 12 meter ned i elv

Da motorsyklisten passerte den trange brua, gikk plutselig sykkelen rundt. 23-åringen havnet på gal side av rekkverket og falt 12 meter ned i Haukebøelva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen fikk omfattende skader og ble kjørt til Fylkessykehuset i Molde etter ulykken. Der ble hun i natt operert for alvorlige bruddskader i bryst, ansikt og ben. Tilstanden er alvorlig, men stabil.

Stor redningsaksjon

Det var ved 18-tiden i ettermiddag, da kvinnen skulle krysse den enveiskjørte Haukebøbrua på riksvei 662 i Molde, at hun ikke klarte å holde sykkelen under kontroll. Kvinnen ble kastet av sykkelen og falt 12 meter rett ned i Haukebøelva, som er grunn og har liten vannføring. Der ble hun liggende i 40 minutter før redningsmannskaper i en tøff og omfattende redningsaksjon berget henne opp av vannet. 23-åringen ble lagt i narkose på ulykkesstedet.

- Jeg har vært med på mye, men denne aksjonen er noe av det tøffeste jeg har opplevd. Vi var 4 fra sykehuset, 6-7 brannmenn og politi som jobbet sammen i ulendt terreng, sier vakthavende ved Bodø fylkessykehus, Kjell Erik Strømskag til Dagbladet.

- Brua er veldig smal og svingete, og mistenker verken råkjøring eller promillekjøring, sier konstabel Leif Søvik ved Molde Politistasjon. Det var ingen andre kjøretøy involvert i ulykken.