Falt 30 meter i døden

16-åringen døde etter fall fra denne berg- og dalbanen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hayley Liane Williams (16) var i Oakwood Leisure Park i Pembrokeshire i Wales for å hygge seg, da ulykken skjedde. På toppen av den over 30 meter høye berg- og dalbanen falt hun på uforståelig vis ut av vogna og ned i et basseng. Det samme skjedde med ti år gamle Martin Rothwell, som satt i samme vogna.

De ble fraktet til Withybush sykehus i Haverfordwest. 16-åringen døde i går av skadene, mens 10-åringen slapp fra ulykken med lettere hodeskader.

- Vi kan bekrefte at 16 år gamle Hayley Liane Williams døde i ulykken. En ti år gammel gutt fikk lettere skader, men er sjekket ut av sykehuset og er nå sammen med familien sin, sier en talsmann for politiet til det britiske nyhetsbyrået PA.

Politiet valgte å ikke stenge parken etter dødsfallet, angivelig fordi de ville identifisere potensielle vitner. Health and Safety Executive (HSE) etterforsker hvordan ulykken kunne skje.

Hayley Liane Williams og Martin Rothwell var om bord på berg- og dalbanen «Hydro», da de falt ut. På det høyeste, strekker attraksjonen seg 40 meter over bakken. Den åpnet i juni 2002, og fornøyelsesparken beskriver «Hydro» som den raskeste og våteste berg- og dalbanen i Europa. Vognene har 24 seter, og farer nedover mot et basseng i 80 kilometer i timen. Når vogna treffer vannskorpa, lager den en 14 meter høy bølge.

Ifølge BBC har parken 400 000 besøkende hvert år, og er dermed blant de ti mest populære i Storbritannia. Fornøyelsesparken er åpen i dag, men berg- og dalbanen forblir stengt til undersøkelsene er ferdig.

STUPTE I DØDEN: Den 16 år gamle jenta falt ned fra denne berg- og dalbanen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer