Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Falt av russebil i fart - alvorlig skadd

Tilstanden kritisk for 19 år gammel russ etter ulykke i Rælingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Russen ved Rælingen videregående skole deltok i et rebusløp da ulykken skjedde, i nærheten av Marikollen skole i Øvre Rælingsvei.

19-åringen skal ha falt av en russebil i fart, det er foreløpig ikke klarlagt om han så ble påkjørt.

- Vi vet ennå lite om hendelesforløpet. Sjåføren av den aktuelle bilen er rutinemessig fratatt førerkortet, men det er ikke mistanke om at noen kjørte med promille, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

Han fikk i 07-tida i dag opplyst fra Ullevål universitetssykehus at guttens tilstand blir betegnet som kritisk og stabil.

- Vi må i stor grad basere oss på vitneforklaringer fra russen på stedet, mange var beruset så det ventet vi med til i dag, sier Jahr.

Han understreker at politiet ikke vet hvilken skole den skadde tilhører.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling