Falt fra 4. etasje

Nordmann (48) døde i den tyske byen Traben-trarbach natt til i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 48 år gammel mann fra Egersund døde natt til i går etter at han falt ut fra et hotellvindu i den tyske byen Traben-trarbach.


- Jeg kan bekrefte at en nordmann omkom i en ulykke i Tyskland, sier operasjonsleder Tormod Rostøl ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Romkamerat sov

Mannen var gjest i et følge på rundt 70 personer som deltok på et arrangement i regi av en norsk bilimportør i Moseldalen i Tyskland.

Ulykken skal ha skjedd ved fire tiden om natten, og det var noen forbipasserede som fant nordmannen en halvtimes tid etter ulykken.

Tysk politi etterforsker om 48-åringen kan ha gått i søvne før han falt ut av vinduet. Mannens familie i Norge skal ha informert om at han har gått i søvne tidligere.

- Den omkomne delte rom med en kollega, men romkameraten merket ikke at 48-åringen falt ut av vinduet. Vi måtte faktisk vekke romkameraten for å fortelle ham hva som hadde skjedd, sier polititjenestemann Reinhard Laux ved Zell politistasjon til Dagbladet.no.

Det var 12 meter fra vinduet og ned til bakken der mannen ble funnet, opplyser tysk politi.

Avlyste arrangement

- Dette er en tragisk ulykke og våre tanker går nå til hans familie og kolleger i Norge, sier administrerende direktør Frank Dunvold hos bilimportøren til Dagbladet.no.

Resten av arrangementet til bilimportøren er avlyst etter dødsfallet. En ny gruppe skulle ha reist ned til Tyskland etter dødsfallet, men disse blir nå hjemme.

DØDE: Nordmannen bodde ved firestjerneshotellet Mosel Schloesschen i Tyskland da ulykken inntraff.