REDDET: Uten hjelp fra forbipassrende og politiet ville denne mannen neppe klart å komme seg opp på brygga igjen. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
REDDET: Uten hjelp fra forbipassrende og politiet ville denne mannen neppe klart å komme seg opp på brygga igjen. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer

Falt fra Aker Brygge da han skulle tisse

Her blir han berget opp av vannet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det kunne fort gått veldig galt om det ikke hadde vært øyenvitner til ulykken på Aker Brygge i Oslo i natt.

Klokka 02.12 fikk politiet melding om at en mann hadde falt i vannet ved nesoddenbåten. Flere politipatruljer, ambulanse og dykkere fra brannvesenet ble sendt til brygga, men snarrådige forbipasserende og de første politimannskapene på stedet klarte å få mannen opp av vannet.

Han var søkkvåt og kald, men tilsynelatende uskadd etter fallet i sjøen.

- Mannen ble dratt i land i live og sendt til legevakta for å varme seg, sier operasjonsleder Reidun Lilleås ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Byturen endte i det relativt kalde novembervannet da mannen sto og tisset.

- Han skulle nok et ærend på bryggekanten, sier Lilleås.

Operasjonslederen opplyser at det på tross av julebordssesongen ikke er meldt om alvorlige voldsepisoder, voldtektsanmeldelser eller andre store hendelser i Oslo i natt.

Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer