Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Falt i døden etter feil på bussdør

Bussdøra på Setesdalsekspressen hadde feil. En 48 år gammel kvinne døde etter at hun falt ut av bussen på vei til Kristiansand i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussen blir i dag undersøkt i Arendal av folk fra Biltilsynet og et team fra Volvo, opplyser konstituert lensmann Rolf Erik Homme i Valle og Bykle.

En 48 år gammel kvinne fra Mandal-distriktet omkom ved 17-tida i går da hun falt ut døra på Setesdalsekspressen. Hun var på vei mot toalettet i bussen da hun i en sving mistet balansen og falt mot døra. Bussdøra åpnet seg og kvinnen falt ut og traff autovernet.

De tekniske undersøkelser av bussen fortsetter i morgen. Da kommer også et team fra den finske fabrikken som har laget karosseriet på bussen til Arendal for å delta i undersøkelsene.

Lensmann Homme sier at det er funnet feil på bussdøras åpne- og lukkemekanisme. Men før undersøkelsene er ferdige, kan han ikke gå mer i detalj om dette.

Busselskapet kommer til å kjøre alle sine busser som normalt på tross av ulykken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media