Tragedie i Boston

Falt i døden

En løpetur endte med døden for professoren David K. Jones (40). - Tomrommet han etterlater seg er enormt.

PROFESSOR: David K. Jones (40) falt tragisk i døden da han var på løpetur lørdag forrige uke. Foto: Boston University
PROFESSOR: David K. Jones (40) falt tragisk i døden da han var på løpetur lørdag forrige uke. Foto: Boston University Vis mer
Publisert

David K. Jones, en 40 år gammel professor ved universitet i Boston, ble sist lørdag funnet død, etter å trolig ha falt fra seks meters høyde gjennom en rusten trapp, da han var ute og løp, melder NBC Boston.

Politiet etterforsker nå hendelsen, skriver The Independent.

En tragedie

Jones ble oppdaget av en forbipasserende som varslet politiet. De opplyser at det var en åpning i trappa over Jones' kropp. Trappa skal ha blitt ansett som utrygg og har vært stengt de siste 20 månedene, ifølge NBC Boston.

«LOVE ISLAND US»: Josh blir vekket midt på natta for å motta den grusomme beskjeden. Video: TV 2 Play. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Vi fortsetter å undersøke hvordan Dr. Jones fikk tilgang til en trapp som har vært stengt i 20 måneder, sier advokat i Suffolk fylkesdistrikt, Rachael Rollins, ifølge kanalen.

- Uansett om det er tilfeldig eller med vilje, er enhver død en tragedie, og sorgen for de nærmeste er den samme. Mens etterforskningen pågår, er vi tilgjengelige for å tilby familien støtte, sier hun.

- Jeg har ikke ord

Jones var førsteamanuensis ved Boston University School of Public Health.

- Sannheten er at jeg ikke har ord til å beskrive tyngden av denne nyheten, sier rektor ved universitetet, Dr. Sandro Galea, i en uttalelse fra skolen.

UNNTAKSTILSTAND: Guvernør Kathy Hochul erklærer unntakstilstand i New York som følge av ekstremværet Ida. Video: @Whatisnewyork via Instagram. Vis mer

- Framfor alt var David et fantastisk menneske, som levde med integritet og et dypt engasjement for det vi driver med.

Etterlot seg tre barn

Jones etterlater seg en kone, to døtre og en sønn.

- Han var den mest kjærlige, snille, hensynsfulle personen jeg kjente. Han var den beste faren. Han elsket å danse til Phish, være utendørs og løpe. Han elsket betingelsesløst og var den stolteste faren til barna sine. Tomrommet han etterlater seg er enormt. Jeg elsket ham, skriver Jones kone, Sarah Sacuto, i et innlegg på Facebook.

Familien har kommet med en egen uttalelse til universitetet.

- Livene våre ble forandret for alltid sist helg, med den plutselige, tragiske bortgangen til vår elskede far, ektemann, sønn og bror David Kline Jones, sa familien i uttalelsen til Boston University tirsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer