Falt i elva og ble borte

Senker vannstanden i elva i letingen etter savnet mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Letemannskaper søker fortsatt etter en mann som natt til søndag falt i elva i Sørkedalen i Oslo. Søndag formiddag skal vannstanden i Sørkedalselva senkes. 

- Vi har ikke funnet noen ennå, men vi skal prøve å få senket vannstanden i Sørkedalselva slik at søket skal bli enklere. Det er veldig mye vann i elva på grunn av regnværet, sier fungerende vaktkommandør Arne Berget i Oslo Brannvesen til NTB.

I ti-tiden skal brannvesenet sette i gang med et nytt søk.

Det var brannvesenet som først ble varslet om ulykken natt til søndag. Politiet fikk melding om saken klokken 2.35.

- Vi fikk melding om at mannen hadde falt i elva. Det er stri vannføring, og han ble fort borte. Siden har ingen sett ham, opplyser operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo politidistrikt til NTB.

To Sea King-helikoptre samt politiets eget helikopter har sammen med politiets egne hunder og hunder fra Norske Redningshunder deltatt i letingen sammen med andre mannskaper. Hele redningsapparatet vil fortsette søket utover søndagen.

Mannen var ifølge politiet sammen med noen andre da han falt i elva. Det var i 8.30-tiden ikke gjort funn av eiendeler. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer