Joe Biden

Falt i flytrappa

For åpent kamera.

WOOPS: Her går det galt for USAs president Joe Biden, under avreise til Atlanta. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

President Joe Biden snublet og falt ikke én, ikke to, men tre ganger på vei opp trappa til Air Force One i dag, på vei fra Joint Base Andrews utenfor Washington, D.C. til Atlanta i Georgia.

Med verdenspressen til stede.

Heiste seg opp

Video og stillbilder er spredt i lynfart, og man kan fra ymse vinkler beskue den 78-årige presidentens strevsomme tur opp trappa; på et tidspunkt må han heise seg opp etter rekkverket fra knestående.

Men Biden får til slutt fullført prosjektet, og vinker til tilskuerne bak sitt svarte munnbind, før Air Force One tar av uten forsinkelse, på vei til et møte med asiatisk-amerikanske ledere, i kjølvannet av skytingen ved flere massasjestudioer i Atlanta, ifølge Independent.

- Han har det bra. Han har det helt utmerket, forsikret pressetalskvinne Karine Jean-Pierre pressen om bord i Jumbojeten, ifølge AFP.

Det har selvsagt ikke gått mediene hus forbi at den aldrende presidenten etter hvert begynner å få en historie med mer eller mindre alvorlige episoder som underbygger inntrykket av en president med tydelige alderdomstegn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer