Falt ned to etasjer og døde under hotelljulebord

Mann i Tromsø falt ned åpen trapp. Deiset ned i resepsjonen.

 DØDSFALL FRA JULEBORD:  Det var flere hundre gjester og ansatte på Radisson Blu Hotel i natt da en mann i 20-årene på julebord falt over et gelender og ned to etasjer til resepsjonen. Det var mange vitner til ulykken, og hotelledelsen har innkalt berørte til et møte i ettermiddag. ARKIVFOTO: ANITA ARNTZEN, NORDLYS.
DØDSFALL FRA JULEBORD: Det var flere hundre gjester og ansatte på Radisson Blu Hotel i natt da en mann i 20-årene på julebord falt over et gelender og ned to etasjer til resepsjonen. Det var mange vitner til ulykken, og hotelledelsen har innkalt berørte til et møte i ettermiddag. ARKIVFOTO: ANITA ARNTZEN, NORDLYS.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hotellansatte som var på jobb på Radisson Blu Hotel i Tromsø i natt blir i ettermiddag innkalt til et krisemøte med bedriftshelsetjenesten og ledelsen ved hotellet etter en dødsulykke inne på hotellet i natt.

En mann i 20-årene som var på julebord i konferanseavdelingen i tredje etasje i den nye avdelingen på hotellet, falt fra et gelender og ned i resepsjonen to etasjer under.

- Dette er en tragedie både for den omkomne, de pårørende og de som var tilstede da det skjedde. Det var flere hundre gjester og ansatte på hotellet i natt, sier hotelldirektør Per Paulsen til Dagbladet.  

Det er en åpen vindeltrapp fra tredje etasje og ned i resepsjonen i den nye avdelingen på hotellet.

Ikke på gelenderet - Flere vitner er avhørt i løpet av ettermiddagen, og alt tyder på at det har vært en ulykke som førte til at mannen falt over gelenderet. Det er ingen observasjoner som tyder på at mannen har forsøkt å balansere på rekkverket, opplyser operasjonsleder Gaute Hoff i Troms politidistrikt til Dagbladet.

Hotelledelsen fikk først vite ved 12-tiden at ulykken i natt fikk dødelig utgang. Personalsjefen har varslet bedriftshelsetjenesten.

Politiet fikk meldingen om ulykken klokka 02.52 i natt.

Åpen trapp Mannen falt ned fra tredje til første etasje i en trapp som er åpen mellom etasjene.

De første hjelpemannskapene på stedene konstaterte at mannen var i live og hadde hodeskader. Han ble fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN), der han døde ved 09-tiden i morges, sier operasjonsleder Hoff..

Politiet har ikke grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet.

- Vi arbeider ut i fra at det har vært et uhell. Vi jobber fortsatt med å klarlegge hva som har skjedd, men avhørte vitner på hotellet i natt, sier operasjonsleder Gaute Hoff.