Falt ni etasjer- døde

Han hadde låst seg ute fra leiligheten i åttende etasje. For å komme inn klatret han ut på balkongen til naboen i niende. Han mistet taket og falt 30 meter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

32-åringen bodde sammen med familien i leiligheten. Ingen av dem var hjemme da ulykken skjedde.

- Jeg skulle ut på verandaen for å henge opp jakka mi da jeg fikk øye på en mann nede på asfalten. Ved første øyekast så det ut som han lå og sov, men jeg var ikke helt sikker, sier Trond Øwre.

Han bor i niende etasje i samme høyblokk ved Grorudsenteret i Oslo. Han oppdaget mannen på asfalten ved firetida i går ettermiddag. Til tross for at han trodde mannen sov, valgte han å ringe etter ambulanse.

Fikk sjokk

- På ambulansesentralen hadde de allerede fått greie på hva som var skjedd, og var på vei. De fortalte meg at mannen var falt ut fra en leilighet i samme etasje som jeg bor i. Da fikk jeg virkelig sjokk, sier Øwre.

Ifølge politiet hadde mannen låst seg ute fra leiligheten sin i åttende etasje. I et forsøk på å komme seg inn prøvde han å fire seg ned på egen balkong fra leiligheten over. Mannen mistet grepet og falt, 30 meter ned, på blokkas asfalterte parkeringsplass.

Kritisk

- Da ambulansen kom til stedet kort tid etter, sto ei lita gruppe mennesker rundt mannen. Ambulansepersonellet fikk ham raskt opp på en båre og kjørte unna med fulle blålys, forteller Øwre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer