Falt pladask for pappa'n til Marius

Maktabi-familien har handlet i Beirut, Kairo, London og Paris til bryllupet mellom Morten Borg (36) og Celine Maktabi (26). Kronprinsesse Mette-Marit har meldt avbud, men kanskje kommer en libanesisk prinsesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag tar kongefamilien nok et skritt i retning mot den moderne familie. I dag gifter faren til Marius (7), Morten Borg, seg med datteren til den såkalte «Teppekongen».

Den legendariske utelivskongen, kvinnebedåreren og omstridte forretningsmannen Mahmoud Maktabi blir Marius' nye reservebestefar.

I går kveld var familien Maktabi invitert på middag hos foreldrene til sin nye svigersønn på Bygdøy. I ettermiddag vies Morten Borg og Celine Maktabi i Bygdøy kirke. Det er ventet rundt 100 gjester fra Beirut, Kairo, København og Oslo.

Eksklusivt

Det er ikke spart på noe når Mahmoud Maktabi skal gifte bort sin yngste datter. Det er flydd inn arabiske telt og teppehandleren har vært på innkjøpsrunde i fødebyen Beirut, Kairo, Paris og London.

- Det blir 1001 natt, norsk og libanesisk bryllup. Mest norsk. Bryllupet blir det beste av det beste, ingen husker det som er nest best, sier Maktabi til Dagbladet over en kaffekopp på Oslos beste vestkant.

Bryllupsfesten holdes på eksklusive Haga Golfklubb i Bærum som er Norges største og mest moderne golfanlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer