California:

Familie døde av corona

En familie på tre ble funnet døde i sitt eget hjem i desember. Nå har obduksjonen slått fast at far og to døtre døde som følge av covid-19. Alle hadde imidlertid helsetilstander som tilsa at de var i risikogruppen.

FUNNET DØDE: En familie på tre ble funnet døde i sitt hjem i Oak Parks i Ventura County i California i desember. Bildet viser boligområdet Thousand Oaks, Simi Valley, og Oak Park. Foto: Steven Guo / Shutterstock / NTB
FUNNET DØDE: En familie på tre ble funnet døde i sitt hjem i Oak Parks i Ventura County i California i desember. Bildet viser boligområdet Thousand Oaks, Simi Valley, og Oak Park. Foto: Steven Guo / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skriver flere amerikanske medier, deriblant LA Times.

Det var 16. desember at Philip Ramirez (87), og hans to døtre Diane (58) og Susan (49), ble funnet døde i sitt eget hjem i Oak Park i Ventura-distriktet i California.

Ifølge Eric Buschow ved Venturas sheriffkontor, var det et familiemedlem som fant de tre, etter at vedkommende ikke hadde fått tak i dem på flere dager, skriver LA Times.

Hovedårsak

Obduksjonsrapporten var klar forrige fredag, og konkluderer med at covid-19 var hovedårsaken til at de tre gikk bort. Alle tre hadde imidlertid helsefaktorer som medvirket til dødsfallene, skriver avisa.

Det skal også ha vært kjent at en av dem hadde fått påvist coronasmitte. Obduksjonsrapporten avdekket at alle var smittet.

Siste kjente livstegn fra familien var 11. desember, da de hadde møtt et annet familiemedlem, skriver avisa Ventura County Star. Samtlige hadde feber, influensasymptomer og hoste, men skal ha fortalt at de føle seg bedre, siste gang familiemedlemmet snakket med dem på telefon.

Faren og de to døtrene ble funnet omkommet i senga på hvert sitt soverom, ifølge avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer