Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familie forgiftet på gresk hotell

Norsk reiseselskap gjør undersøkelser før de sender norske gjester dit igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tidligere i dag ble to barn, på henholdsvis seks og sju år funnet døde, mens moren og faren deres ble funnet i koma på hotellrommet deres på den greske øya Korfu.

Det var en værelsespike som fant familien. Gresk politi holder alle muligheter åpne for hva dødsårsaken kan være, men en patolog har allerede fastslått at de fire er forgiftet på et eller annet vis.

Apollo-hotell

Den norske reiseopertøren Apollo har hotellet Louis Corcyra Beach på sitt program neste sesong.

- Vi har ingen norske gjester på Korfu nå. Sesongen er over, men vi vil selvsagt undersøke denne saken nærmere, sier administrerende direktør Leo Berbu i Apollo til Dagbladet.no.

Apollo har strenge sikkerhetskrav til de hotellene de samarbeider med, og selskapet vil ikke selge rom ved hotellet om de mener at det ikke oppfyller kravene Apollo setter.

Tviler på gasslekkasje

Ifølge The Guardian er det ikke gasskomfyrer i rommet familien leide, og man tviler derfor på om de kan være gassforgiftet.

 FAMILIE FUNNET DØDE: Uklart hvordan de er forgiftet, norske Apollo sjekker saken på Korfu. Foto: Louishotels.com
FAMILIE FUNNET DØDE: Uklart hvordan de er forgiftet, norske Apollo sjekker saken på Korfu. Foto: Louishotels.com Vis mer

De to barna skal ha vært død i mellom åtte og ti timer før de ble funnet. Familien skal ikke ha møtt til middag ved hotellet kvelden før, noe som kan tyde på at de har spist ett annet sted på øya.

En endelig obduksjonsrapport er ventet om noen uker.