Familie drept i Killamarsh

Familie funnet drept: - Jeg er knust

Jason Bennetts kone og to barn ble funnet drept i familiens hjem i Derbyshire. En 31 år gammel mann er pågrepet.

DREPT: John (13) og Lacey (11) ble funnet død i sitt hjem i Killamarsh i Derbyshire, England. Her avbildet med pappa Jason Bennett. Foto: Privat/Facebook
DREPT: John (13) og Lacey (11) ble funnet død i sitt hjem i Killamarsh i Derbyshire, England. Her avbildet med pappa Jason Bennett. Foto: Privat/Facebook Vis mer
Publisert

Søndag morgen dro politiet til et hus i Derbyshire, England, etter meldinger knyttet til en mann i området. I huset fant de tre barn og en kvinne drept, skriver BBC.

Kvinnen og to av barna ble seinere identifisert som 35 år gamle Terri Harris og hennes to barn, John Bennett (13) og Lacey Bennett (11). Det tredje barnet var 11 år gamle Conni Gent, som skal ha overnattet hos familien.

- Jeg er knust. Jeg vil bare kysse barna mine og holde rundt dem, sier Jason Bennett til Sky News, etter tapet av sine to barn og deres mor.

Var på vei hjem

Politiet har startet etterforskning, og har pågrepet en 31 år gammel mann i forbindelse med hendelsen. De ser ikke etter andre personer på dette tidspunktet, skriver The Independent.

EN PÅGREPET: Mandag holdt politiet pressekonferanse nært huset hvor de omkomne ble funnet, hvor de opplyste at en person er pågrepet i forbindelse med drapene. Foto: PA
EN PÅGREPET: Mandag holdt politiet pressekonferanse nært huset hvor de omkomne ble funnet, hvor de opplyste at en person er pågrepet i forbindelse med drapene. Foto: PA Vis mer

Drapene skal være en isolert hendelse, og politiet ber folk om å unngå spekulasjoner, skriver Leeds Live.

Jason Bennett var på vei hjem da han fikk den tragiske beskjeden. Han delte sjokket og sorgen på sin Facebook-side.

- Jeg skriver dette mens jeg er fortapt og knust på en fire timers kjøretur hjem, etter å ha fått de hjerteskjærende nyhetene om at min nydelige sønn John og min nydelige datter Lacey har blitt revet bort fra meg, skriver han i innlegget.

Mandag la han ned blomster nært huset i Killemarsh, Derbyshire. Her fortalte han reportere at hjertet hans var knust i en million biter, skriver The Independent.

DRAMA: En offentliggjort nødsamtale vitner om høyt konfliktnivå mellom Gabby Petito (22) og forloveden Brian Laundrie (23) før de ble stoppet av politiet 12. august. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Lokalsamfunn i sorg

Kirken i Killamarsh var mandag åpen for folk som ville gi sine kondolanser og tenne lys. Lokalsamfunnet skal være i sorg, ifølge Canon Helen Guest, pastor i St. Giles Church.

- Vi kan ikke tro at denne tragedien har hendt i vårt lokalsamfunn. Det er bokstavelig talt et steinkast unna fra hvor jeg bor, sier hun til BBC.

Hundrevis av personer hadde samme dag møtt opp i Baker Park ved gata Chandos Crescent, hvor familiens hus ligger. Flere hadde med blomster og tente lys.

- Folk i alle aldrer sto i stillhet. Noen med armene rundt hverandre, andre var tydelig berørt, sa BBC-reporter Jenny Eells, som var til stedet.

Skolen Outwood Academy City i Sheffield har holdt stengt som følge av dødsfallene. Alle de tre omkomne barna skal ha vært elever på skolen, skriver The Independent.

Ønsker tips

Søndag kveld oppfordret politiet personer som kunne ha informasjon om hendelsen, til å ta kontakt.

- Vi vil veldig gjerne høre fra alle som så eller hørte noe mistenkelig i de tidlige morgentimene, eller har informasjon som de tror kan hjelpe oss, sa etterforskningsleder Rob Routledge.

Han takket også lokalsamfunnet for deres tålmodighet og forståelse.

- Det var viktig for oss at nære slektninger til de involverte ble informert før vi kunne gi ytterligere detaljer om hendelsen, sa Routledge, skriver The Independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer