USA:

Familie funnet drept:
- I sjokk

Trippeldrap ryster lokalmiljøet i Sør-Carolina.

DREPT: Eric, Laura og Emily Moberley mistet forrige uke livet. Foto: Laura Moberley/Facebook
DREPT: Eric, Laura og Emily Moberley mistet forrige uke livet. Foto: Laura Moberley/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag forrige uke foretok politiet i Horry County en velferdssjekk i et hjem i Myrtle Beach i Sør-Carolina.

I huset fant de en kvinne og hennes to barn skutt og drept.

I en pressemelding publisert på Facebook, skriver politiet at de hadde fått en telefon som gjorde at de dro til kvinnens hus.

BORTE: Søskenparet Eric (11) og Emily (8), og mora deres Laura Moberley (42), ble funnet drept i sitt eget hjem. Foto: Laura Moberley/Facebook
BORTE: Søskenparet Eric (11) og Emily (8), og mora deres Laura Moberley (42), ble funnet drept i sitt eget hjem. Foto: Laura Moberley/Facebook Vis mer

Drept rett før politiet kom

Politiet har identifisert de drepte som som Laura Moberley (42), Eric Moberley (11) og Emily Moberley (8), skriver lokalavisa The Myrtle Beach Sun News.

Etterforskerne mener at de tre ble drept kort tid før politiet ankom huset.

Det er ikke foretatt noen pågripelser i forbindelse med saken.

- Det vi kan fortelle på nåværende tidspunkt, er at hendelsen blir etterforsket, sier talskvinne Mikayla Moscov til The Myrtle Beach Sun News.

- Ingen fare

Trippeldrapet har skapt stor oppsikt i lokalmiljøet.

Politiet understreker at innbyggerne i Myrtle Beach ikke trenger å føle seg utrygge.

- Etterforskningen er pågående, og på nåværende tidspunkt mener vi at det ikke er noen fare for lokalsamfunnet, skriver de i pressemeldingen.

Det britiske ekteparet Carolyn og Steven Sparks kjøpte en falleferdig leilighet sammen. Da fikk de seg en stor overraskelse. Video: Caters News Vis mer

- Tragedie

Lokalavisa skriver at Laura Moberley jobbet som lærer for barn med hørselstap på Carolina Forest Elementary School.

- Vi finner ikke ord, skriver skoledistriktet i en uttalelse som er publisert i avisa.

Mens Laura Moberley jobbet på skolen, gikk Emily i 3. klasse på Carolina Forest Elementary School.

Eric gikk i 7. klasse på Ten Oaks Middle School.

- Den tragiske hendelsen har berørt en hel familie som har tilknytning til skolene i Horry County. Vi ber for Moberley-familien, og for alle som kjente dem. Vi oppfordrer lokalsamfunnet til å ha elevene og de ansatte i sine tanker og bønner i denne utrolig vanskelige tida, skriver skoledistriktet.

RANET: Politiet I New York City etterforsker en bilulykke og et ran i nabolaget Upper East Side på Manhattan. Video: Twitter. Reporter: Magnus Paus Vis mer

Tre begravelser

Det har blitt opprettet en innsamlingsaksjon på GoFundMe for å hjelpe William Moberley, som er barnas far og Laura Moberleys fraseparerte ektemann.

- Den 31. august led William Moberley et tragisk tap av sine to barn, Eric, 11 og Emily, 8 og kona, Laura. Dette kom som et fullstendig sjokk. Mens William planlegger begravelsen for hele sin nærmeste familie, trenger han økonomisk støtte. Hvis du kan og vil, kan du vurdere å bidra. Alle donasjoner vil bli satt stor pris på, står det på nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer