Familie knivsiktet etter voldsdrama på Veitvet

Kranglet om penger med arbeidstager i familiebedrift.

BLØDDE KRAFTIG: Arbeidstageren sitter på gulvet på Veitvet senter. Kvinnen som er siktet i saken står bak, med en kniv i hånda. Foto: Dagblad-tipser
BLØDDE KRAFTIG: Arbeidstageren sitter på gulvet på Veitvet senter. Kvinnen som er siktet i saken står bak, med en kniv i hånda. Foto: Dagblad-tipserVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Tre menn (21, 26 og 46) og en kvinne (34) er pågrepet etter det voldsomme oppgjøret som utspant seg på Veitvet senter i 1820-tida i går. 46-åringen ble først ansett som offer i saken, og ble stukket med kniv.

Han er nå siktet for trusler med kniv - de tre andre for legemsbeskadigelse, også det med kniv.

46-åringen ble stukket i skuldra. Han ble kun lettere skadd, men blødde voldsomt nedover ryggen.

Penger - Dette dreier seg om penger, sier operasjonsleder Even Gjørstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Dagbladet fikk seint i går kveld bekreftet at de tre voldssiktede er i familie, og driver en familiebedrift. Knivofferet hadde utført en jobb for firmaet, og det var nå splid om penger relatert til jobben.

De fire fant det for godt å gjøre opp på det populære kjøpesenteret lørdag kveld, med en rekke vitner - blant dem flere barn.

- De fire vil bli avhørt søndag. Vi håper da å finne ut mer om hva uenigheten gikk ut på, sier vaktsjef Øyvind Torgersen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

T-banen Bilder Dagbladet har sett viser kvinnen som er pågrepet med en kniv i hånda.

I tillegg er både ei øks, en hammer, en skrutrekker og ytterligere én kniv beslaglagt etter det voldsomme oppgjøret.

Vitner Dagbladet har snakket med beskriver opptrinnet som svært dramatisk. Adem Sabani, Nebras Mohammed, Nauman Aslam og Magomed Eltuev fulgte dramaet på Veitvet senter på nært hold.

BESLAG: Både ei øks, en hammer, kniver og skrutrekkere ble beslaglagt etter seansen. Foto: Dagblad-tipser
BESLAG: Både ei øks, en hammer, kniver og skrutrekkere ble beslaglagt etter seansen. Foto: Dagblad-tipser Vis mer

De satt i samme T-banevogn som mannen som til slutt ble stukket ned med kniv.

- Søppel - Vi la merke til mannen allerede på T-banen. Han virket nervøs og snakket med alle rundt seg. han sa sånne ting som: «Jeg er bare søppel», sier Adem Sabani til Dagbladet.

Vitnene sier 46-åringen hadde på seg snekkerbukser. De la merke til at mannen blant annet hadde hammer og skrutrekkere i snekkerbuksa. Mannen i snekkerbuksa fulgte etter Dagbladets vitner fra Veitvet stasjon til Veitvet senter. Der gikk han inn på puben Rådhuset.

- Like etter kom han ut med en øks i hånda, mens en annen mann løp etter ham med en kniv i hånda. Så ble mannen stukket i skulderen med en skarp kniv, sier Nebras Mohammed til Dagbladet.

- Det var mye blod. Da «snekkermannen» lå på bakken skrek han «Skjær hodet av meg», forklarer vitnene.

Familie knivsiktet etter voldsdrama på Veitvet