Familie meldte kvinne i 20-åra savnet kort tid etter likfunnet

Observert tidligere på dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HAMAR (Dagbladet): Det er politiinspektør Rolf Thoresen som sier til Dagbladet at en kvinne ble meldt savnet av sin familie, bare kort tid etter at forbipasserende gjorde et likfunn tirsdag.

Dagbladet møter ham på Hamar politistasjon.

- Kan være samme kvinne - Etter at en kvinne ble funnet død, fikk politiet inn en savnetmelding fra en familien. Vi har ikke identifisert kvinnen, men vi jobber utifra en teori om at det kan være samme kvinne. Det er en kvinne sent i 20-åra, sier han.

Politiet ble varslet om likfunnet i 13.30-tida i dag.

FIKK INN SAVNETMELDING: Rolf Thoresen sier mellom fem og ti personer har vært inne til avhør på Hamar. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet
FIKK INN SAVNETMELDING: Rolf Thoresen sier mellom fem og ti personer har vært inne til avhør på Hamar. Foto: Therese Doksheim / Dagbladet Vis mer

- Dersom det er den kvinnen vi tror det er, må drapet ha skjedd i dag tidlig eller i formiddag. Hun ble observert tidlig i dag, sier han.

- Var hun på jobb?

- Det kan jeg ikke si noe om.

FINKJEMMER OMRÅDET: Politiets krimteknikere. Foto: Foto: Jo Espen Brenden / NTB Scanpix
FINKJEMMER OMRÅDET: Politiets krimteknikere. Foto: Foto: Jo Espen Brenden / NTB Scanpix Vis mer

Det er bekmørkt på Hamar tirsdag kveld, men politiets krimteknikere jobber fortsatt på stedet der en foreløpig uidentifisert kvinne ble funnet.

- Skadd - Det er funn på stedet og skadene på kvinnen som gjør at vi mener hun er drept, sier Thoresen, uten å ville gå inn på hva slags skader det var kvinnen kan ha blitt påført.

Kvinnen kan være norsk, men Thoresen beskriver den drepte som en kvinne med utenlandsk utseende.

- Det er ingen siktet i saken. Vi har hatt inne mellom fem og ti personer til avhør, men ingen av dem er mer interessante enn andre. Vi kommer til å fortsette å ta inn folk til avhør i kveld.

PÅ STEDET: Krimteknikerne. Foto: Jo Espen Brenden / NTB Scanpix
PÅ STEDET: Krimteknikerne. Foto: Jo Espen Brenden / NTB Scanpix Vis mer

Kvinnen ble funnet ved et forretningsbygg på Stormyra i Hamar.

- Våre kriminalteknikere arbeider nå med å undersøke stedet og vi er i gang med avhør av vitner. Vi har bedt om og får bistand fra Kripos.

Politiinspektøren ber om tips på telefon 40 60 28 00.

- DRAP: Politiet etterforsker det de omtaler som et mistenkelig dødsfall etter at en kvinne ble funnet død i Hamar tirsdag ettermiddag. Foto: Jo Espen Brenden / NTB Scanpix
- DRAP: Politiet etterforsker det de omtaler som et mistenkelig dødsfall etter at en kvinne ble funnet død i Hamar tirsdag ettermiddag. Foto: Jo Espen Brenden / NTB Scanpix Vis mer