I SORG - IGJEN: Kaylene Mann og George Burrows fra delstaten Queensland i Australia sørget fortsatt over tapet av deres bror Rodney og svigerinne Mary, som var om bord på Malaysia Airlines flight MH370, som forsvant over Indiahavet tidligere i år. Nå lider familien nok en gang et forferdelig tap. Her under en pressekonferanse i mars. Foto: AP / NTB scanpix
I SORG - IGJEN: Kaylene Mann og George Burrows fra delstaten Queensland i Australia sørget fortsatt over tapet av deres bror Rodney og svigerinne Mary, som var om bord på Malaysia Airlines flight MH370, som forsvant over Indiahavet tidligere i år. Nå lider familien nok en gang et forferdelig tap. Her under en pressekonferanse i mars. Foto: AP / NTB scanpixVis mer

Familie mistet to på mysterieflyet MH370. I går døde to nye familiemedlemmer på MH17

Tragiske skjebner etter flystyrten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kaylene Mann og George Burrows fra delstaten Queensland i Australia sørget fortsatt over tapet av deres bror Rodney og svigerinne Mary, som var om bord på Malaysia Airlines flight MH370, som forsvant over Indiahavet tidligere i år.

Malaysia Airlines-flyet MH370 forsvant på mystisk vis etter at det tok av fra Kuala Lumpur 8. mars i år, og flyet er fortsatt ikke blitt funnet, på tross av massive leteaksjoner i Indiahavet.

Nå lider familien nok en gang et forferdelig tap. Manns stedatter Maree Rizk og hennes mann Albert var om bord på MH17, der alle de 298 om bord døde etter det trolig ble skutt ned og deretter styrtet i Ukraina i går, skriver Brisbane Times.

Rizk og mannen Albert skal ha vært på vei til Australia etter en Europa-ferie. Avisa skriver at familien har bedt om ro etter tragedien.

Alle døde 173 av de døde passasjerene i den siste ulykka er nederlendere, 44 fra Malaysia, 27 fra Australia, tolv fra Indonesia, ni fra Storbritannia, fire fra Tyskland, fire fra Belgia, én fra New Zealand, én fra Canada og én fra Filippinene.

20 av de døde passasjerene har ukjent nasjonalitet.

Ukrainske og amerikanske myndigheter har konkludert med at flyet ble skutt ned.

- De som står ansvarlige for dette, må dømmes, sa transportminister Liow Tiong Lai.

- Det har bare ført alt tilbake, og det er så nedslående, sier Greg Burrows, broren til Rodney og Kaylene Mann, til AP.

Famileien sliter med å forstå hvordan familien kan ha lidd så mye ved to forskjellig anledninger med det samme selskapet.

- Kaylene har nettopp mistet en bror, og nå en stedatter.

Skulle i sin mors begravelse Det ble også en tragisk skjebne for malaysiske Charles Tamtelahitu (63), som skulle besøke Malaysia for å delta i sin mors begravelse.

Leder for Humpuss Intermoda Transportasi, Theo Lekatompessy, fortalte seint i går at hans eneste bror Charles Tamtelahitu (63) var blant de omkomne.

- Min mor døde onsdag, og hennes begravelse er planlagt for i morgen, fredag. Derfor sørget jeg for å skaffe ham en billett til fra Amsterdam til Malaysia, for at han skulle få delta i begravelsen. Det førte bare til mer sorg, sier Theo ifølge The Jakarta Post.
- Skutt ned Under en pressekonferanse like før klokka 11 i formiddag, opplyste malaysiske myndigheter om flyet MH17, som i går kveld gikk ned i Ukraina og der alle de 298 om bord døde.

Malaysiske myndigheter var svært opptatt av å understreke at det ikke var noen ting som tydet på at det var noe galt med flyet.

I en offisiell uttalelse fra malaysiske myndigheter understrekes det at det ikke var noe galt med flyet. Det var ikke gitt noen instruksjoner om at flyet skulle endre retning, og en rekke andre fly brukte ruta i timene i forveien.

Det kom heller ingen nødandrop fra kapteinen om bord på flight MH17, som er av typen Boeing 777.

Les hele uttalelsen her (på engelsk).

TRAGISKE SKJEBNER: Alle de 298 om bord på Malaysia Airlines MH17 mistet livet i styrten over Ukraina.  REUTERS/Maxim Zmeyev
TRAGISKE SKJEBNER: Alle de 298 om bord på Malaysia Airlines MH17 mistet livet i styrten over Ukraina. REUTERS/Maxim Zmeyev Vis mer