Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familie overfalt på Aker Brygge: Måtte rømme i vill fart fra tre berusede menn

Politiet jobber med å sikre overvåkningsbilder av tre dresskledde menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo melder like før klokka 18 på Twitter at en familie har blitt overfalt og slått av tre berusede menn på Aker Brygge.

De første meldingene til politiet gikk på at familiens Tesla råkjørte fra stedet og hadde kollidert med en drosje underveis. Da de tre som befant seg i bilen kort tid etter tok kontakt, viste det seg å være langt mer dramatisk.

Slag og kutt

- Det starter på Aker Brygge, hvor føreren, som er en mann, skulle plukke opp to kvinner han er i familie med. Tre dresskledde menn ser dette, og vil inn i bilen, da de tror det er en drosje. De får beskjed om at det er det ikke, og det ender med krangel og vold fra disse tre, sier operasjonsleder hos politiet i Oslo, Tor Gulbrandsen.

Voldsepisoden ender med at føreren av bilen blir påført et kutt i låret. I tillegg blir en av de kvinnelige passasjerene slått i hodet. Begge får tilsyn av helsevesen, og mannen er fraktet til legevakt for behandling.

Det er foreløpig uvisst om det ble brukt kniv eller om det er noe annet han har blitt kuttet med.

Sikrer overvåkningsbilder

Ifølge Gulbrandsen beskrives de tre mennene som fulle.

Politiet har torsdag kveld sikret seg overvåkningsvideoer fra området, og det jobbes med å gjennomgå disse. Vitner til hendelsen bes også ta kontakt på 02800.

- Det virker ikke som det er noen relasjon mellom de tre og de som var i bilen. Nå vil vi jobbe videre med vitneavhør og sikring av spor i området, sier operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media