Familie på seks funnet drept i USA

Barn, foreldre og besteforeldre drept. To personer arrestert i Washington, USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Seks personer er funnet drept i Carnation, et landlig område i den amerikanske delstaten Washington. Politiet tror det dreier seg om en familie på tre generasjoner, skriver CNN.

Ifølge AP skal de seks, et par i 50-årene, et par i 30-årene og to barn på 3 og 6 år, være skutt. 

To personer, en 29 år gammel kvinne og en mann i 30-årene, er arrestert i forbindelse med drapene. De skal være bekjente av familien.

Drept julaften

- Paret var blant de som dukket opp ved åstedet. I løpet av våre samtaler med dem ble det klart at det var en skjellig grunn til mistanke, forklarer sherrif John Uruquhart til CNN.

Han forteller videre at han antar paret vil bli siktet for seks drap.

De seks omkomne, som antas å være besteforeldre, foreldre og to barn, skal ha blitt drept 24. desember.

Politiet er foreløpig ikke kjent med noe motiv for drapene.

Familie på seks funnet drept i USA

Funnet etter to dager 

Det var en kollega av ett av ofrene som slo alarm onsdag morgen lokal tid. Kollegaen hadde oppsøkt eiendommen da det ene offeret ikke hadde kommet på jobb. I huset fant kollegaen tre lik, to voksne og ett barn.

Da politiet ankom huset i Carnation, fire mil øst for Seattle, fant de likene av ytterligere tre personer i og rundt huset.

DREPT: Det som antas å være en familie på seks, besteforeldre, foreldre og to barn, ble onsdag funnet drept i dette huset i Carnation, Washington. Foto: AP/Elaine Thompson/SCANPIX
DREPT: Det som antas å være en familie på seks, besteforeldre, foreldre og to barn, ble onsdag funnet drept i dette huset i Carnation, Washington. Foto: AP/Elaine Thompson/SCANPIX Vis mer
SEKS DREPT: Seks personer er funnet drept i dette huset. Et par i 20-årene er arrestert.