Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familie truet med våpen – to pågrepet

En familie i Stjørdal i Trøndelag ble sent torsdag kveld truet med våpen. To menn er pågrepet i saken i løpet av natten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien på Stjørdal meldte fra om hendelsen ved 23-tiden torsdag kveld, opplyser politiet til NTB.

- De hadde en formening om hvem gjerningsmennene kunne være, og kunne også gi en omtrentlig beskrivelse av bilen de kjørte da de stakk av etter å ha fremsatt truslene. Basert på dette, satte vi i gang søk i nabokommunene Selbu, sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt.

- Etter noen timer pågrep vi en mann hjemme, mens den andre ble pågrepet i en bil i Selbu litt før klokken 4. I forbindelse med pågripelsene beslagla vi også våpenet som ble brukt, en gasspistol.

Olsen sier det kan være vanskelig å se forskjell på ulike våpentyper og at familien oppfattet at de var truet på livet. Ingen kom fysisk til skade i hendelsen, og politiet vet foreløpig ikke hva årsaken til den væpnede trusselen er.

- De to mennene, som er 24 og 60 år gamle, er i vår varetekt. Både de og de fornærmede blir avhørt fredag, og jeg føler vi har et godt grunnlag for å oppklare denne saken, sier operasjonslederen. Han sier de involverte ikke tilhører noen spesielt miljø.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!