Familiefar (46) forsvant for 15 år siden

Dukket opp hjemme igjen for noen dager siden.

OBSERVERT I SEA WORLD: Et selskap fra familiefarens hjemby mente å ha sett ham i fornøyelsesparken Sea World i Orlando, Florida høsten 2007. Arkivfoto: AP PHOTO/SCANPIX
OBSERVERT I SEA WORLD: Et selskap fra familiefarens hjemby mente å ha sett ham i fornøyelsesparken Sea World i Orlando, Florida høsten 2007. Arkivfoto: AP PHOTO/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En svensk familiefar (46) forsvant fra sitt hjem i Piteå, Norrland, for 15 år siden. For noen dager siden dukket han opp igjen i sin hjemby.

- Det er fantastisk å ha ham hjemme igjen, sier mannens søster til Aftonbladet.se.

Stakk av fra flyplassen14. oktober 1993 er den svenske familien på ferie i Finland. Kona og parets tre måneder gamle barn drar etter hvert hjem til Sverige, mens familiefaren, som på daværende tidspunkt var 31 år, blir igjen noen dager for å gå på elgjakt med svigerfaren. Noen dager senere oppdager 31-åringens svoger ved en tilfeldighet at 400 000 kroner mangler fra en felleskonto i en bedrift de driver sammen.

Svogeren greier å spore opp familiefaren, som befinner seg på Stockholmsflyplassen Arlanda, og drar for å konfrontere ham med pengeuttaket.

31-åringen har derimot ingen planer om å snakke ut med sin svoger og stikker av fra innsjekkingskøen da han blir oppdaget på flyplassen.

Observert i OrlandoI ettertid har det vist seg at 31-åringen levde i skjul i fire dager, før han igjen forsøkte, og lyktes å forlate landet via Arlanda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer