USA:

Familiefar bryter stillheten

En familiefar fra New Hampshire takker for støtten han har fått i etterkant av at hans kone og to barn ble funnet drept i deres familiehjem.

SJOKKERENDE: Kassandra Sweeney (25) og hennes to sønner ble funnet drept i deres hjem onsdag forrige uke. Foto: GoFundMe
SJOKKERENDE: Kassandra Sweeney (25) og hennes to sønner ble funnet drept i deres hjem onsdag forrige uke. Foto: GoFundMe Vis mer
Publisert

Onsdag forrige uke rykket politiet i New Hampshire til et familiehjem hvor mor Kassandra Sweeney (25) og hennes to sønner på fire og ett år ble funnet drept i Northfield.

Assisterende statsadvokat Geoffrey Ward sa på en pressekonferanse fredag at ingen er mistenkt i saken foreløpig, ifølge NBC Boston.

- Vi har vært i kontakten med faren, som har vært veldig samarbeidsvillig og hjelpsom i etterforskningen. Han er selvfølgelig helt knust, sa Ward.

Søndag kveld takket familiefaren for støtten han hadde fått i et Facebook-innlegg.

- Har ikke ord

I Facebook-innlegget skriver familiefaren følgende:

«Jeg vil takke alle som har tatt kontakt og vært støttende. Selv om livet aldri vil bli «normalt» igjen, lot kroppen meg endelig sove i natt og jeg våknet i dag og følte meg så «normal» som mulig i en slik situasjon.»

Videre skriver han:

«Takk til alle som har brukt de siste dagene på å informere tilfeldige idioter på nettet. Selv om jeg fortsatt ikke kan bekrefte noe om hva som har skjedd eller hvem som er ansvarlig, har jeg ikke ord til de som har sørget for å stoppe navnet mitt fra å bli dratt gjennom gjørma».

Han hyller også de som har sørget for at resten av verden får vite at kona hans var en fantastisk person:

«Min vakre kone var den mest fantastiske, omsorgsfulle, søteste og gode personen noen kunne møte og hvor mye hun elsket guttene våre. Det er vår jobb å holde minnene deres i livet.»

Familiefaren skriver at han kommer til å elske og savne kona og barna for resten av livet. Han takker igjen for kjærligheten og støtten han har fått.

Kassandra Sweeneys kusine opprettet en GoFundMe for å bistå familien med utgifter knyttet til begravelsen.

GoFundMe er en plattform hvor enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner kan samle inn penger.

KRASJER: Denne videoen viser småflyet styrte på en motorvei i California i USA. Video: Storyful Vis mer

Dødelig skuddsår

New Hampshire politi rykket ut onsdag til familiens hjem etter et nødanrop til 911. Politiet har foreløpig ikke kommentert hvem som ringte nødnummeret, ifølge NBC Boston.

Torsdag forrige uke gikk statsadvokatens-kontor ut med obduksjonsresultatene.

Under obduksjonen ble det fastslått at hvert av de tre offerene har et dødelig skuddsår hver. De tre dødsfallene blir ansett som drap.

Ifølge Boston 25 News skal politiet lørdag ha gjennomført et søk i to nabobyer av Northfield i New Hampshire. Søket skal basere seg på ny informasjon i den pågående etterforskningen.

- Vi ber om at publikum respekterer privatlivet til beboerne i området, og holder seg unna eiendommer i søkeområdet. La etterforskerne utføre arbeidet sitt, sa statsadvokat Michael Garrity.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer