Familieoppgjør i Oslo

Familiefeide bak masseslagsmål

Tre personer ble sendt på sykehus med knivskader da to familier fra Oslo-området barket sammen. Nå er fem personer siktet for grov vold etter hendelsen som etterlot en rekke sjokkerte vitner.

SKADET: En kvinne fikk behandling for kuttskader på stedet før hun ble sendt videre til Ullevål sykehus. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
SKADET: En kvinne fikk behandling for kuttskader på stedet før hun ble sendt videre til Ullevål sykehus. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble fullstendig kaos i rushtrafikken i Oslo da to familier barket sammen i et masseslagsmål ved Ulven 4. august.

Flere personer ble vitne til en svart personbil som kom kjørende i stor fart, svingte brått inn foran en stasjonsvogn og bråstoppet slik at stasjonsvogna krasjet i personbilen.

Ut av bilene hoppet det flere personer. Både barn, unge, voksne og eldre hentet balltre og slagvåpen fra bilenes bagasjerom og gjøv løs på hverandre.

Ifølge politiet var også flere bevæpnet med kniv. Da bataljen roet seg, ble tre personer sendt til sykehus med knivskader.

Politiet pågrep tolv personer på stedet. Fem personer ble siktet for grov kroppsskade. Den eldste siktede er en 63 år gammel kvinne. Den yngste er en 20 år gammel kvinne. Rundt sto sjokkerte tilskuere. Flere hadde filmet det voldsomme masseslagsmålet, noe som skulle vise seg å bli viktig for politiets videre arbeid.

Alvorlig kriminalitet

Politiet har valgt å prioritere etterforskning av de mest alvorlige handlingene som fant sted under slåsskampen.

- Hovedfokus for oss er knivstikkingene. Det er svært alvorlig kriminalitet, og saken vil derfor bli prioritert hos politiet. På bakgrunn av dette ba vi om å få varetektsfengslet fem personer, sier Sverre Trovik, politiadvokat i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer