Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familiemedlemmer arrestert etter gjengoppgjør i Telemark

Politiet slo til mot flere adresser i natt. - Ingen i den gjengen der som melder seg frivillig.

GJENGOPPGJØR: Flere personer ble i går skutt i Porsgrunn. Blodflekker preger asfalten. Rundt 15 til 16 personer fra innvandrermiljøet barket sammen ved parkeringsplassen til Asiamat. Foto: Per Flåthe/Dagbladet
GJENGOPPGJØR: Flere personer ble i går skutt i Porsgrunn. Blodflekker preger asfalten. Rundt 15 til 16 personer fra innvandrermiljøet barket sammen ved parkeringsplassen til Asiamat. Foto: Per Flåthe/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Så langt er fire pågrepet av de nærmere tyve personene som var involvert i slagsmål mellom flere gjenger i går. Politiet oppsøkte i natt flere adresser på jakt etter navngitte personer.

- Det er vel ingen i den gjengen der som melder seg frivillig, sier operasjonsleder Gunnar Hansen i Telemark politidistrikt til Dagbladet.

De fire sitter nå i sentralarresten. Etterforskningen fortsetter og det kan ventes flere pågripelser. Fire vitner er til avhør og to personer er til behandling på sykehus/legevakt.

Våpen - Mennene som er tatt inn er tenåra, tjueåra og tredveårene. Flere er familiemedlemmer, sier Hansen.

Både kniver, balltrær, gasspistoler og skarp ammunisjon ble brukt i oppgjøret. Slagsmålet startet i 17.30-tiden, da flere biler kom kjørende til parkeringsplassen utenfor butikken Asiamat i Porsgrunn sentrum.

Ifølge vitner og politiet var de involverte fra en rekke forskjellige etniske miljøer. To av dem ble pågrepet i 22-tiden går kveld uten dramatikk. De to mennene politiet fikk tak i natt er kjenninger av lovens lange arm.

- Det har vært kjent i lang tid at det er konfrontasjoner mellom ulike grupper, sier Hansen.

Skudd Vitner forteller at flere personer barket sammen på plassen, og at skudd hørtes i hele sentrum.

Seks personer måtte få behandling for skader, flere av dem skutt med gummikuler, kraftig banket opp og påført stikkskader.

BLOD: Flere personer ble i går skutt og banket i Porsgrunn. Blodflekker preger asfalten. Foto: Per Flåthe/Dagbladet
BLOD: Flere personer ble i går skutt og banket i Porsgrunn. Blodflekker preger asfalten. Foto: Per Flåthe/Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media