Familien: - En enorm lettelse

Familiene til de to drepte jentene, Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal Paulsen, uttrykte enorm lettelse da de fikk vite at to menn var pågrepet og siktet for å ha drept jentene deres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede i går kveld ble de pårørende kalt inn til et møte med kriminalsjef Arne Pedersen hvor de fikk vite at de høyst sannsynlig ville bli en pågripelse i løpet av dagen i dag.

Politiet ventet da bare på en endelig bekreftelse fra Rettsmedisinsk institutt som skulle ta en kontrollprøve av DNA-profilen som til slutt felte den ene av de to siktede.

- Det blir galt å si at de var glade, men de var enormt lettet. De utrykte også ros og takknemlighet overfor politiet som de synes har taklet dette svært profesjonelt, sier talsmann for familiene, Thor Carsten Pedersen.

Like før pressekonferansen i ettermiddag ringte Pedersen til familiene og fortalte at den ene av de to pågrepne hadde erkjent å ha drept jentene.

- De ble svært lettet. De hadde tidligere vært redd for kjendisadvokater som ville plukke i stykker politiets arbeid.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer