- Familien ble drept mens de sov

Gjerningsmannen (38) skal ha brutt seg inn i leiligheten i etasjen over og drept familien.

TRIPPELDRAP: En 38 år gammel leieboer i dette huset sier han drepte de tre personene. Politiet tror de ble drept mens de sov natt til søndag, eller søndag morgen. Foto: MARIUS FISKUM
TRIPPELDRAP: En 38 år gammel leieboer i dette huset sier han drepte de tre personene. Politiet tror de ble drept mens de sov natt til søndag, eller søndag morgen. Foto: MARIUS FISKUM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ/OSLO (Dagbladet.no): - Vi mener drapene har skjedd i løpet av natt til søndag eller søndag morgen. Vi mener gjerningsmannen har brutt seg inn via en dør og vi tror de tre ble drept mens de sov, sier politiadvokat Elin Norgård Strand i Troms politidistrikt til Dagbladet.no.

En 38 år gammel mann, som leide en leilighet i huset på Tomasjord i Tromsø, er siktet for trippeldrapet. Ifølge itromso.no skal ikke ha vært noen konflikt mellom partene tidligere.

Ekteparet på 43 og 35 år som eide huset er blant ofrene.

- Var gravidI tillegg ble mannens mor funnet drept. Den 43 år gamle mannen etterlater seg to barn. Politiet bekrefter nå at kvinnen (35) som var registrert på adressen var gravid, men politiet kan ikke med 100 prosent sikkerhet fastslå at dette er offeret siden identifiseringsarbeidet ikke er helt ferdig.

- Ett eller flere av ofrene ble observert og har vært i kontakt med vitner lørdag kveld. Derfor tror vi de ble drept natt til søndag eller søndag morgen, sier Norgård Strand til Dagbladet.no.

Det er omstendighetene på åstedet som leder politiet til å tro at de tre personene ble drept mens de sov. Politiet ønsker ikke å gå i detalj om personene ble funnet i sengene sine eller om da hadde på seg nattøy da de ble funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer