Familien Erler rørte Obama og ble hyllet i talen. Men hvor var ektemannen?

- Deres historie er vår historie.

TRUKKET FRAM: Familien Erler ble trukket fram av president Barack Obama da han i natt ga sin sjette State of the Union-tale. Men bare Rebekah var på plass. Foto: NTB Scanpix
TRUKKET FRAM: Familien Erler ble trukket fram av president Barack Obama da han i natt ga sin sjette State of the Union-tale. Men bare Rebekah var på plass. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Barack Obama i natt leverte sin sjette State of the Union, trakk han tradisjonen tro fram noen enkeltpersoner som med sine historier har utmerket seg.

To av de den amerikanske presidenten nevnte i natt var ekteparet Rebekah og Ben Erler, men bare Rebekah var å se på galleriet sammen med Michelle Obama.

- Deres historie er vår historie Den voksende økonomien var et nøkkelpunkt i Obamas tale i natt, og da han ville illustrere amerikanere som har jobbet hardt gjennom den vanskelige nedgangstiden, pekte han på ekteparet fra Minneapolis.

For sju år siden eide paret et byggefirma og ventet sitt første barn, men da landet for alvor begynte å møte økonomisk motbør mistet de levegrunnlaget. Men i stedet for å gi etter under presset, bøyde ekteparet nakken og angrep problemet.

Ben tok de strøjobbene han kunne kommer over, mens Rebekah returnerte til skolebenken og tok en utdannelse som regnskapsfører. Sakte men sikkert snudde trenden, og de to kjøpte nylig sitt første hus.

Rebekah delte sin historie med president Obama gjennom et brev til Det Hvite Hus, og Obama takket dem i nattens tale på følgende måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.