Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familien fortviler over tyveri fra mann i koma

En mann som ligger i koma ved hjerteovervåkingen på St. Olavs hospital i Trondheim, er blitt frastjålet en rekke verdisaker, inkludert gifteringen og et gullsmykke, forteller familien.

STJAL FRA PASIENT: Tyveriet skjedde på hjerteavdelingen ved St. Olavs hospital i Trondheim. Foto: St. Olavs Hospital
STJAL FRA PASIENT: Tyveriet skjedde på hjerteavdelingen ved St. Olavs hospital i Trondheim. Foto: St. Olavs Hospital Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Datteren til mannen, Siri Beate Krokstad, valgte i helgen å fortelle om tyveriet på Facebook.

- Pappa har ligget i koma i ni dager nå, og vi har akkurat fått beskjed om at han ikke vil våkne igjen. Tyveriet oppdaget vi på tirsdag, da hadde han vært her siden torsdag. Verdisakene lå i en konvolutt i skuffen hans på rommet, forteller Krokstad til Trønder-Avisa.

I Facebook-meldingen skriver hun at faren er blitt frastjålet et «gullsmykke med to anheng, ... en gullring med onyx og gifteringen sin».

- Tyveriet gjør situasjonen spesielt vanskelig for oss. Vi må forsone oss med at pappa ikke våkner igjen, men mamma ønsker veldig sterkt å få tilbake gifteringen, sier Krokstad.

Hun understreker at hun har vanskelig for å tro at det er noen fra personalet ved avdelingen som har forsynt seg.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media