Familien frigir nye bilder av Anja (21)

Håper på flere tips i saken.

NYE BILDER: Disse bildene innfelt av antatt drepte Anja Weløy Aarseth ble i dag frigitt av hennes familie, via politiet. Politiet ønsker fortsatt flere tips i saken.
NYE BILDER: Disse bildene innfelt av antatt drepte Anja Weløy Aarseth ble i dag frigitt av hennes familie, via politiet. Politiet ønsker fortsatt flere tips i saken.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet): Familien til Anja Weløy Aarseth (21) friga i dag, via politiet, to nye bilder av 21-åringen.

- Familien ønsket å frigi disse bildene. De håper selvsagt at det kan generere flere tips i saken, sier poltiadvokat Ynge Skovly til Dagbladet.

Han forteller at politiet så langt har mottatt minst 230 tips i saken, og understreker at alle tips er av like stor interesse for politiet.

- Uansett om folk selv ikke tror deres tips er relevante, oppfordrer vi dem til å kontakte politiet, sier han.

Ingen pågripelser Flere vitner har sagt at de har observert mistenkelige personer i området der den døde kvinnen, som er antatt å være Anja Weløy Aarseth, ble funnet.

- Man kan ikke nødvendigvis se på en person om han eller hun har gjort noe galt, og derfor liker vi ikke helt betegnelsen «mistenkelig person». Alle observasjoner, mistenkelige eller ikke, er av interesse for oss, sier politiadvokaten.

- Har dere snakket med noen av personene som er blitt beskrevet som mistenkelige?

- Vi har vært i kontakt med personer som er blitt observert i området, og disse vitnene har gjort rede for sine bevegelser. Vi har ikke pågrepet noen, og står fortsatt overfor en ukjent gjerningsperson.

Samarbeid med Kripos I morgentimene i dag har politiet i Ålesund sittet i et større møte i forbindelse med videre etterforskning av saken. Kripos.

- Vi var om lag 30 personer på møtet, sju av dem er fra Kripos og en åttende fra Kripos er på vei, sier Skovly.

Kripos bistår med teknikere og avhørsfolk, og vil blant annet bistå med gjennomgang av elektroniske spor.

I dag fortsetter etterforskningen for fullt, opplyser politiadvokaten.

- Nå fortsetter de tekniske undersøkelsene på funnstedet, vi vil  kartlegge bevegelser på fjellet, søker etter elektroniske spor, og starte innhenting av mulig bildemateriale, sier han.

Personer med tips i saken kan sende e-post til alesund-tips@politiet.no med kontaktinfo.

FRYKTES DREPT: Anja Weløy Aarseth (21). Foto: Privat / Politiet
FRYKTES DREPT: Anja Weløy Aarseth (21). Foto: Privat / Politiet Vis mer