Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familien funnet døde i ferieparadis: - De gikk til sengs og våknet aldri igjen

Politiet har avkreftet at det har skjedd noe kriminelt i saken.

FUNNET DØDE: Amy (38), Sterling (12), Adriana (7) og Kevin Sharp (41) ble alle funnet døde i ferieleiligheten de leide i Mexico. Foto: Amy Sharp via REUTERS
FUNNET DØDE: Amy (38), Sterling (12), Adriana (7) og Kevin Sharp (41) ble alle funnet døde i ferieleiligheten de leide i Mexico. Foto: Amy Sharp via REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag begynte slektningene til familien Sharp å ane uråd da de ikke hørte noe fra Amy (38), Kevin (41), Sterling 12) og Adriana (7).

Familien pleide nemlig alltid å si ifra at de hadde kommet trygt hjem fra ferie, men denne gangen ga de ikke lyd fra seg.

De ble etterlyst torsdag, og fredag ble familien på fire fra delstaten Iowa funnet døde på rommet sitt på en resort i Tulum i Mexico.

Gass

Til å begynne med kunne det virke som om de fire hadde dødd under mystiske omstendigheter, men myndighetene var raskt ute med å avkrefte at det hadde skjedd noe kriminelt.

Nærmere undersøkelser av likene og leiligheten viste nemlig at de fire hadde omkommet som følge av forgiftning som av en eller annen grunn hadde vært i leiligheten.

Det vil nå bli undersøkt hvorvidt det var en teknisk feil ved leilighetens gassinstallasjoner som førte til lekkasjen.

En talsperson for de meksikanske påtalemyndighetene vil foreløpig ikke si noe om eierne av leilighetskomplekset Grand Bahia Principe vil stilles til ansvar for ulykken før etterforskningen er ferdig. Det skriver nyhetsbyrået Reuters.

De kunne også fortelle at familien hadde vært død i mellom 36 og 48 timer da de ble funnet fredag.

Det amerikanske innenriksdepartementet har uttalt at de kondolerer overfor de etterlatte, og at konsulatet i Merida bistår i arbeidet med å få familien Sharp tilbake til USA.

- Våknet aldri

Amys kusine Jana Weland sier til ABC News at de hadde en dårlig følelse etter at siste livstegn fra familien kom på onsdag.

- Vi håpet vel i det lengste at det var noe annet som hadde skjedd. Kanskje de hadde valgt å bli en dag lenger. Men de gikk i seng og våknet aldri igjen, sier Weland.

En venn av familien forteller til CNN at familien var tett knyttet til hverandre, og at de gjorde alt mulig sammen. Dette gjaldt ikke minst når det kom til pappa Kevins interesse for motorsport.

- De gjorde absolutt alt som en familie. Hele familien var involvert når Kevin skulle konkurrere, og sønnen hans var med på å skru på bilen hans. Her i Iowa er motorsport som en eneste stor familie, og familien Sharp levde og åndet for nettopp det, sier Bob Harris.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!