Familien i sjokk etter at levningene til Stefan (40) ble funnet ved bål

- De fryktelige omstendighetene rundt hans død sjokkerer oss, sier familien. Norsk ekspert tviler på at han ble spist av kannibaler, som fryktet.

FRYKTES SPIST: Stefan Ramin (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn. Kjæresten Heike Dorsch (37) så ham forsvinne. Professor og instituttleder Edvard Hviding ved Institutt for sosialantropologi ved Universitetet i Bergen tviler på at han er spist.  Foto: Stefan Ramin/Picasa
FRYKTES SPIST: Stefan Ramin (40) fryktes spist av kannibaler etter beinfunn. Kjæresten Heike Dorsch (37) så ham forsvinne. Professor og instituttleder Edvard Hviding ved Institutt for sosialantropologi ved Universitetet i Bergen tviler på at han er spist. Foto: Stefan Ramin/Picasa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Levningene av en mann som ble funnet ved et bål skal tilhøre Stefan Ramin (40), ifølge den tyske storavisa Bild.

Dagbladet har tidligere skrevet om 40-åringen som aldri kom tilbake etter at han dro på geitjakt sammen med den lokale guiden Henri Haiti på stillehavsøya Nuku Hiva i Fransk Polynesia. Etter en flere uker lang leteaksjon, fant letemannskapene oppsiktsvekkende funn av forkullede menneskelevninger og klær ved et bål i en avsideliggende dal på øya.

- Fryktelige omstendigheter På ekspidisjonens nettsider har familien i dag sendt ut en melding:

- Etter tre år avslutter reisen med seilbåten Baju med den tragiske døden til Stefan. Han døde der han alltid ønsket å være lykkelig. De fryktelige omstendighetene rundt hans død sjokkerer oss.

Funnet skal bestå av et kjeveparti og tenner, og skal ha blitt sendt til Paris for DNA-testing for å finne ut om asken faktisk tilhører Ramin. Det skal de altså gjøre, ifølge familien og Bild.

Politijakt på lokal guide Politi jakter nå på den lokale guiden som mistenkes for å være kannibal etter beinfunnene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer