- Familien kunne nesten ikke tro det var sant

Gutten har det bra og lagledelsen roser Norway Cup.

- HAN VILLE SPILLE: Mathare-lagleder Peter Karanja sier at den smittede spilleren er i god form og at han helst ville ha vært med å spille i morgen.
- HAN VILLE SPILLE: Mathare-lagleder Peter Karanja sier at den smittede spilleren er i god form og at han helst ville ha vært med å spille i morgen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LUTVANN SKOLE (Dagbladet.no): En Norway Cup-deltager har fått påvist svineinfluensa. Fire andre prøver er sendt inn til analyse, og det ventes svar på disse i morgen.

Utøveren som er smittet kommer fra det kenyanske laget Mathare United og skal være en 14 år gammel gutt.

Det var allikevel en positiv Mathare-lagleder Dagbladet møtte på Lutvann Skole seint i kveld.- Spilleren har det bra, men ligger nå isolert. Han er i bra form og ville selv være med å spille i morgen, men vi skjønner selvfølgelig at det ikke går nå, sier Peter Karanja til Dagbladet.

- Men han er i mye bedre form allerede og vi har kontakt med ham hele jevnlig, sier Karanja.

Skryter av Norway CupKaranja forklarer at spilleren ikke følte seg i form i går, og at det ble besluttet å sende inn prøver da det ble påvist feber. Karanja skryter av den oppfølgingen de har fått i Oslo.

- Norway Cup har vært veldig klar for dette, de tok det tidlig og har gitt oss klare instrukser. Vi vil gjerne takke for hjelpen, sier Karanja.

Spilleren har ikke reist hjem som det ble hevdet tidligere i kveld.- Han er isolert et sted, men han har ikke reist hjem, bekrefter Karanja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer