Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familien satt og spiste middag. Så ble ei pil skutt gjennom vinduet

- Utrolig ekkelt, sier familien fra Vestby.

SKUTT GJENNOM VINDUET: Familien Myrvold/Markussen fra Vestby satt på kjøkkenet og spiste middag da noen skjøt ei pil rett på vinduet deres. Foto: Privat
SKUTT GJENNOM VINDUET: Familien Myrvold/Markussen fra Vestby satt på kjøkkenet og spiste middag da noen skjøt ei pil rett på vinduet deres. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg satt ved bordet og snakket med ungene da jeg hørte en lyd av at et glass eksploderte. Først skjønte jeg ikke hvor lyden kom fra, men så oppdaget jeg at det sto en pil i kjøkkenvinduet, sier Ida Myrvold (33) til Dagbladet.

TRAFF KARMEN: Pila traff vinduskarmen, og ble dermed bremset opp, forteller Ida og Thomas. Foto: Privat
TRAFF KARMEN: Pila traff vinduskarmen, og ble dermed bremset opp, forteller Ida og Thomas. Foto: Privat Vis mer

- Noen hadde skutt pila rett på vinduet, men heldigvis traff den vinduskarmen og bremset opp der, fortsetter 33-åringen.

Glass-sprut

Det var onsdag denne uka at Ida og samboeren Thomas Markussen (28) fra Vestby spiste middag med deres tre barn, da pila kom susende mot huset. Familien har tidligere fortalt om hendelsen til Moss avis.

- Jeg hadde akkurat reist meg fra bordet og gått bort til kjøkkenbenken med en tallerken da pila traff vinduet, og jeg fikk glass-spruten i ryggen, sier Thomas til Dagbladet.

- Jeg løp umiddelbart ut for å se etter skytteren, men kunne ikke se noen, fortsetter 28-åringen.

- KUNNE GJORT SKADE: Dersom pila hadde truffet noen i rommet, frykter trebarnsforeldrene at den kunne skadet noen i familien alvorlig. Foto: Privat
- KUNNE GJORT SKADE: Dersom pila hadde truffet noen i rommet, frykter trebarnsforeldrene at den kunne skadet noen i familien alvorlig. Foto: Privat Vis mer

- Barna er redde

Familien tok bilder av pila og har også politianmeldt forholdet. De forteller at særlig barna er preget etter hendelsen.

- Eldstesønnen vår har vært redd for å gå ut, og sier han frykter at han som skjøt skal komme tilbake, sier Thomas.

Og trebarnsfaren sier han skjønner sønnen godt.

- Jeg blir sint av å tenke på det og på hva som kunne skjedd om pila hadde truffet litt annerledes. Da kunne det gått ordentlig galt, sier han og utdyper:

- Dette var ikke en vanlig liten lekepil. Den har blitt avfyrt på 15 - 20 meters hold, og om den ikke hadde blitt bremset opp av vinduskarmen og truffet noen av oss i huset, kunne den skada noen av oss alvorlig, sier Thomas.

- Ekkelt

Ida og Thomas sier de ikke aner hvem som står bak, men oppfordrer alle foreldre i området om å ta en prat med barna sine om det kan være dem.

- Dette var en utrolig ekkel opplevelse for oss, som vi ikke unner noen andre, sier Ida.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!