Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Familien sporet opp kidnappede Bethany (29) og drepte mannen som bortførte henne

Ble knivstukket flere ganger da familiemedlemmene kom henne til unnsetning.

REDDET: Her blir Bethany Arceneaux (t.v) reddet av familiemedlemmene. Hun ble knivstikket flere ganger da familiemedlemmene stormet inn i et forlatt hus, der eks-kjæresten Scott Thomas holdt henne fanget. Thomas ble skutt og drept av et av familiemedlemmene. Foto: AP Photo/The Lafayette Daily Advertiser, Leslie Westbrook/NTB Scanpix
REDDET: Her blir Bethany Arceneaux (t.v) reddet av familiemedlemmene. Hun ble knivstikket flere ganger da familiemedlemmene stormet inn i et forlatt hus, der eks-kjæresten Scott Thomas holdt henne fanget. Thomas ble skutt og drept av et av familiemedlemmene. Foto: AP Photo/The Lafayette Daily Advertiser, Leslie Westbrook/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Familien var fast bestemt på å finne Bethany Arceneaux (29) etter at hun i forrige uke ble bortført av eks-kjæresten Scott Thomas (29).

Da de gjorde det oppsto det et basketak som endte med at Thomas ble drept, melder lokalavisa Daily Advertiser.

Bortført ved barnehage Bortføringen skjedde da Arceneaux skulle hente sin to år gamle sønn i barnehagen. Thomas er far til barnet.

Derrimetrie Robinson ble vitne til den dramatiske kidnappingen, og forteller at Thomas tvang seg inn i bilen hennes og angrep henne.

Robinson forsto at hun måtte hjelpe til, og klarte å rive til seg den to år gamle gutten før Thomas kjørte avgårde. Seinere på kvelden fant politiet bilen nær et jorde.

Familiemedlemmene og mange lokale innbyggere startet umiddelbart å lete etter 29-åringen.

- Vi satte i gang. Noen til fots, andre på firhjulinger. Det var til og med unge damer med barnevogner som var med på letingen, sier broren Harold Carter til Daily Advertiser.

Stormet hus og skjøt eksen Det var fredag familien fikk tips om at de burde sjekke ut et forlatt hus i nærheten av der bilen hadde blitt funnet.

Sammen med en nabo satte flere familiemedlemmer kursen mot huset. Da de kom nærmere skal de ha hørt hyl om hjelp.

Familiemedlemmene skal deretter ha brutt opp døra. Da skal Thomas ha begynt å knivstikke Arceneaux.

Sheriff Kip Judice opplyser at et av familiemedlemmene deretter trakk en pistol og skjøt Thomas tre ganger.

- Mannen begynte å skade henne. Familiemedlemmet gjorde hva han måtte gjøre for å stoppe ham, sier Judice.

Ingen av familiemedlemmene har blitt siktet i saken, men politiet har sendt en rapport til statsadvokaten.