Familien til de siktede i Lisa-saken er knust og oppløst i tårer: - Jeg klarer ikke å spise

Hevder brødrene er uskyldige.

ARRESTERT: Familien til de to brødrene som er siktet for drapet på 17 år gamle Lisa Holm reagerer med sjokk og vantro. De er helt sikre på at de to guttene er uskyldige. Foto: Expressen / Politiet
ARRESTERT: Familien til de to brødrene som er siktet for drapet på 17 år gamle Lisa Holm reagerer med sjokk og vantro. De er helt sikre på at de to guttene er uskyldige. Foto: Expressen / Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - De har bestandig vært skikkelige. Det var ikke engang bråk da de gikk på skolen. Vi har befunnet oss i sjokk helt siden vi skjønte at de var arrestert. Jeg klarer ikke å spise.

Det sier kona til den ene av de to litauiske brødrene som nå er arrestert og siktet for drap til den svenske avisa Expressen. Intervjuet med familien er preget av tårer og sorg.

Hele familien uttrykker sjokk og vantro over at det svenske politiet har blinket ut de to som gjerningsmennene, og mistenker at de er arrestert «bare fordi de er litauiske».

Bedyrer uskyld Moren til de to brødrene forteller hvordan de to oppførte seg som normalt hele forrige uke, og bedyret at hun ville merket det på dem dersom de hadde noe som helst med forsvinningen til 17 år gamle Lisa Holm å gjøre.

- Om de hadde gjort noe så ville de vel ha stukket av, men de ble. Jeg er helt sikker på at de er uskyldige. Jeg snakket med dem hele forrige uke. Alt var som normalt. Dersom noe skulle ha skjedd ville jeg har skjønt det.

Det har blant annet vært snakk om «rullebladet» til den ene av brødrene, og hvordan han er en kjenning av det litauiske politiet. Ifølge familien dreier det seg om en TV som ble borte fra en budbil han hadde ansvaret for. Det endte med at han måtte betale noen bøter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.