Familien til skuddofferet ber publikum hjelpe politiet: - Vi er glade for at han er etterlyst

Familien ber folk som sitter på informasjon om drapsforsøket, om å hjelpe politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag kveld i forrige uke ble en mann i 20-åra skutt i en trappeoppgang på Torshov i Oslo. Mannen ble kritisk skadd etter å ha blitt skutt i brystet, men er nå utafor livsfare.

Politiet har siktet og etterlyst en person for drapsforsøket, en 25 år gammel svensk statsborger, som er hjemmehørende i Oslo.

Mandag kveld gikk politiet ut med navn og bilde, og ba publikum om hjelp.

- Hjelp politiet Det er familien til mannen som ble skutt, takknemlige for.

- Vi er glade for at navnet hans og bildet av ham er ute. Vi ønsker selvfølgelig at han blir tatt, sier et familiemedlem til Dagbladet.

De ber nå, i likhet med politiet, at personer som kan ha informasjon som fører til pågripelsen av den siktede og etterlyste 25-åringen, deler det med politiet.

- Det er tragisk at folk skyter på hverandre. Vi ønsker at publikum hjelper politiet, og stoler nå på at politiet jobben de er trent til, sier familiemedlemmet.

Kan ha flyktet til utlandet

Politiinspektør og leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, forteller til Dagbladet at de ikke kan utelukke at den siktede og etterlyste 25-åringen har flyktet til utlandet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer